1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Tagene

Arbetsuppgifter

Vi öppnar snart ytterligare en bygghandel - i Tagene, och söker därför duktiga medarbetare som vill hänga med på vår resa, är det du?

Som Butikssäljare arbetar du med att sälja bygg- och järnvaror. Du är ansvarig för att alla våra kunder i butiken går därifrån med ett leende på läpparna och får bästa möjliga service att hitta rätt produkter. Din viktigaste uppgift är att vara tillgänglig för kunderna och vara en del i vårt arbete med att täcka hela deras material- och tjänstebehov. Dina arbetsuppgifter utöver att ge våra proffskunder bästa service är allt ifrån orderläggning, marknadsföra kampanjer till att arbeta med att plocka upp varor i butiken.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som butikssäljare behöver du vara serviceinriktad, strukturerad och framförallt älska försäljning och att bygga långsiktiga relationer. Vi ser även att du har arbetslivserfarenhet som säljare i butik, bygg/industri- eller järnhandel. Meriterande är om du har god kunskap om byggmaterial och järnvaror.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är i Tagene
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Platschef Daniel Olsson, Daniel.Olsson@derome.se.
Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 31 januari gärna tidigare, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-01-31
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se