1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Göteborg

Arbetsuppgifter

Vi söker nu efter en Storkundssäljare till vår bygghandel i Göteborg - Marieholm!
Som Storkundssäljare ansvarar du för försäljning till större byggentreprenörer, arbetet innebär både att skapa nya affärsmöjligheter och utveckla våra befintliga. Tillsammans med övriga storkundssäljare i våra regioner utvecklar du arbetssättet och försäljningsutvecklingen i hela bygghandelns verksamhetsområde. Du arbetar med att att identifiera och realisera tillväxt inom kundportföljen och att bygga relationer med många olika beslutsfattare och påverkare hos respektive kund. I rollen som Storkundssäljare har ett nära samarbete med stödfunktioner såsom innesäljare, produktspecialister, affärsstöd och inköpsavdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god erfarenhet av försäljning och nyckelkundsbearbetning, har du bred kunskap inom bygg och järnhandel ser vi det som meriterande. För att lyckas i rollen bör du vara strukturerad, initiativrik och en lagspelare. Som person är du självgående, ansvarsfull med ett välutvecklat affärsmannaskap. Du är van att hantera hela säljprocessen med hög energi, god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral. Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är Göteborg.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Platschef Robert Lassila på tel. 031-792 92 24.
Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 28 oktober eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2020-10-28
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se