1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 500 medarbetare och en omsättning på 10 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Marieholm

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en kalkylator med inriktning mot större byggentreprenörer och projekt, till vår anläggning i Marieholm/Göteborg. I rollen arbetar du på vår logistikavdelning samt med kundansvariga säljare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av materialoptimering, mängdning, leveransindelningar samt tekniska frågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är social, serviceminded och strukturerad. För att lyckas som kalkylator bör du ha en god administrativ förmåga, vara självgående, ansvarsfull med ett välutvecklat affärsmannaskap. Du är van att hantera byggnadstekniska frågor och ha god förståelse för byggprocesser samt byggproduktion. Du har förmågan att planera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Erfarenheter från branschen i form av kalkylering, mängdning, god materialkännedom, ritningsläsning samt datorvana i Excel och Bluebeam är meriterande.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är i Marieholm/Göteborg. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Nicklas Elmeljung tel 031-792 92 29 eller Robert Lassila på 031-792 92 24. Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 31:e maj, gärna tidigare. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-05-30
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se