Financial Accountant till dentsu

Financial Accountant till dentsu

Är du driven, ansvarfull och serviceminded samt en person som trivs med många kontaktytor? Har du erfarenhet inom redovisning och vill arbeta i en bred roll med ett härligt team? Här är chansen till en spännande roll i ett internationellt företag med höga ambitioner!

Tjänsten är belägen i attraktiva lokaler mitt i centrala Göteborg. Välkommen till ett kontor som erbjuder mycket glädje, framåtanda och teamwork. Låter detta intressant då kan tjänsten som Financial Accountant på dentsu vara något för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som Financial Accountant på dentsu kommer att vara med och säkerställa att den månatliga rapporteringen är klar i rätt tid och att den har högsta kvalitet. Du kommer att ha många kontaktytor internt inom hela organisationen och ett tätt samarbete med dina ekonomikollegor i både Stockholm och Göteborg, samt även vårt Finance Service Center i Indien. Du rapporterar till Head of Operational Finance.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Avtalshantering
  • Kundupplägg och kreditlimiter
  • Avstämningar vid bokslut
  • Utredning mediavarianser
  • Intern support
Din profil:

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi samt tidigare erfarenhet från en liknande roll och är trygg inom redovisningsområdet. Du tar gärna egna initiativ till att förbättra och vidareutveckla processer och arbetssätt. Vi tror du har en förmåga att skapa goda relationer, är förtroendegivande och analytisk. Du trivs med att jobba nära verksamheten i en bred roll där arbetsuppgifterna är varierande.

Vi värdesätter att du är en prestigelös lagspelare som levererar med hög kvalitet. Du är strukturerad och van att arbeta självständigt samt har en förmåga att sammanlänka operativt arbete med strategiska mål och visioner. Då dentsu arbetar i flera olika system parallellt är det fördelaktigt om du tycker det är roligt att sätta dig in i nya systemmiljöer. Rollen förutsätter att din svenska och engelska är mycket god både i tal och skrift samt att du är en van användare av Excel.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar dentsu med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 alternativt Anette Zantelid på telefon 0732-036777. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

dentsu är ett globalt kommunikationsnätverk med 47.000 medarbetare i fler än 145 länder. Vi hjälper våra kunder att stärka deras konsumentrelation med hjälp av holistiska och integrerade kommunikationslösningar. Våra medarbetare erbjuds möjligheten att jobba med flera marknadsledande varumärken och spännande kunder. Samtliga våra svenska bolag är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas och vi jobbar aktivt med vårt sociala och miljömässiga ansvarstagande som arbetsgivare och medmänniskor. Diversity, Equity & Inclusion är djupt förankrat i våra gemensamma värderingar - the 8 Ways to Never Before - och vårt Leadership Framework är applicerbart på alla våra medarbetare. Vi är stolta över det som gör oss unika som företag och individer och vi uppmuntrar sökande från alla olika typer av bakgrunder att söka sig till oss.