Financial Controller till Dentsu Aegis Network Sweden

Financial Controller till Dentsu Aegis Network Sweden

Till Dentsu Aegis Network Sweden söker vi nu en Financial Controller med placering i centrala Göteborg. Du kommer att ingå i teamet Finance Control och rapportera till Head of Finance Control.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som Financial Controller på Dentsu Aegis Network Sweden kommer du att vara ansvarig för månadsbokslut/rapportering, analys av resultat och avvikelser. Du kommer att driva processerna avseende budget och forecast. Du presenterar månadsresultat och KPi:er till ledningsgrupp och VD samt agerar bollplank till ledningsgrupp och andra beslutsfattare. Som Financial Controller arbetar du på daglig basis tillsammans med Financial Accountant och Commercial Controller. Vi tror du är en person som vill ingå i ett prestigelöst team med högt i tak som tillsammans arbetar mot utmanande mål.

Din profil:

Du är civilekonom och har minst 3-5 års kvalificerad arbetslivserfarenhet gärna med bakgrund från revision och/eller financial controlling. Du är en driven och självgående person som drivs av att förbättra och vidareutveckla verksamheten. Vi tror du har en förmåga att skapa goda relationer, är förtroendegivande, analytisk och har en vilja att driva team framåt i en föränderlig miljö. Vi ser att du har ett bra affärssinne, är logisk och lösningsorienterad. Bra teamwork och ett gott företagsklimat är något du värdesätter högt.

Vi värdesätter att du är en prestigelös och kommunikativ lagspelare som levererar med hög kvalitet. Det är meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet Marathon samt rapporteringssystemet SAP BPC. Vi förutsätter att din engelska är mycket god både i tal och skrift samt att du är van vid att arbeta i Excel.

Organisation:

Dentsu Aegis Network Sverige är del i ett globalt kommunikationsnätverk med 60.000 medarbetare i fler än 145 länder. Vi hjälper våra kunder att stärka sina affärer och kundrelationer med hjälp av holistiska och integrerade kommunikationslösningar genom dotterbolagen Amnet, Carat, iProspect, Isobar, Outfox, MKTG, Posterscope och Vizeum. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg med 370 professionella och passionerade medarbetare som är världsmästare på att samarbeta inom och mellan byråer och kompetenser för att skapa koordinerade och skräddarsydda lösningar för några av landets, Nordens och världens mest spännande varumärken.

Hur gör jag nu?

Känns detta som ett bra nästa steg i din karriär? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och tillsättning sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Dentsu Aegis Network Sweden med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 eller via elin.antonsson@mpya.se alternativt Linda Målberg på telefon 0733-807788 eller via linda.malberg@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Vi ser framemot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 3 nov (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!