Arbetsledande snickare till ett modernt byggbolag med stark tillväxt

Arbetsledande snickare till ett modernt byggbolag med stark tillväxt

Vill du jobba i ett modernt och digitalt byggbolag? Är du prestigelös och fokuserar mer på lösningar än problem? Är du en lagspelare som trivs med både kunder och medarbetare? Vill du vara med i ett bolags tillväxtresa? Då förväntar vi oss en ansökan från dig!

Efter ett omtumlande 2020 där vi såsom de flesta i vårt samhälle påverkats så har vi nu en massa positiva utmaningar framför oss. Vi har idag en bred portfölj av egna fastighetsprojekt där vi just nu exempelvis bygger exklusiva lägenheter i gamla Hovås. Men även en blandning av externa entreprenader för både samarbetspartners och privatpersoner.

Hos oss är den arbetsledande snickaren tillsammans med hantverkarna bolagets viktigaste tillgång. Det är genom deras engagemang och kompetens som vi säkerställer att vi följer vårt bolags värderingar:
  • Kvalitét
  • Kommunikation
  • Delaktighet
  • Digitalisering
Vi arbetar för att ha en så platt organisation som möjligt vilket gör den arbetsledande snickaren till en central person i alla projekten. Det är den arbetsledande snickaren som säkerställer att byggnationen genomförs till den kvalitét som vi eftersträvar. Genom att exempelvis resursplanera och säkerställa att rätt material är beställt. Han/hon bollar idéer med både hantverkarna på projektet såväl som kollegorna på kontoret. Till ditt stöd har du tillgång till hela bolagets kompentenser inom exempelvis projektering, ekonomi, juridik m.m. Ditt viktigaste bidrag i projekten är byggkompetens och problemlösningen.

Alla projekt har olika utmaningar och Densifys kanske främsta styrka är att fokusera på våra individuella styrkor och anpassa arbetssättet och teamen efter kompetens mer än fastställda ramar. Är du exempelvis inte bekväm i kunddialogen så ansvarar någon annan för det så att du istället kan fokusera på det du är allra bäst på.

För att passa hos oss bör du vara en stolt yrkesman/kvinna som gillar ordning och reda. Då man ibland får hoppa mellan olika roller så är det också viktigt att man är prestigelös och öppen för att prova nya lösningar.

För den som vill finns möjlighet att vidareutvecklas där den egna inställningen och viljan kanske är den främsta begränsaren.

Vi ser gärna att du har följande:
  • Arbetserfarenhet av liknande arbete
  • Ett driv att fortsätta utvecklas
  • Körkort B
  • God svenska eller engelska
Mer info
Kontaktperson Daniel Andersson
Telefon 0708-186969
Email Mejla Daniel Andersson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.densify.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Densify

Densify betyder förtäta och det är vad vi arbetar med, förtätning av befintliga ytor. Genom att utveckla befintliga fastigheter nyttjar vi befintlig infrastruktur och skapar på så vis ett hållbart samhälle där fler kan bo. I bolaget finns det en god blandning mellan yngre och seniora medarbetare med lång erfarenhet inom ett brett spektrum.

Vi sitter i trevliga lokaler i västra Göteborg. Vid årsskiftet flyttar vi till nya fräscha lokaler i Sisjön. För närvarande är vi ett 10-tal anställda på kontoret och sysselsätter ett 20-tal hantverkare både anställda såväl som inhyrda.