Säljsupport till Den Hartogh

Säljsupport till Den Hartogh

Den Hartogh söker en Säljsupport i Göteborg. Om du söker en tjänst där du kommer att ingå i säljteamet och arbeta med en stor kundportfölj och analysera försäljningsdata, kanske är detta ett jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Säljsupport kommer du att arbeta tillsammans med Commercial manager och hantera en stor kundportfölj. Du kommer att ansvara för att hjälpa kunder med att besvara frågor, skicka offerter, stötta chefer med att analysera försäljningsdata samt sköta administrativa uppgifter. Vidare kommer du även att ha uppföljningsmöte med kunder gällande samarbete och fånga upp potentiella nya behov och beställningar.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du vara en duktig kommunikatör och angelägen om att förstå alla aspekter av Den Hartoghs och kunders verksamheter. Detta för att du ska kunna stötta cheferna och kunna hitta bästa lösningen för kunderna.

Utöver ovanstående söker vi dig som:
  • Gillar att bygga och främja starka, långvariga kundrelationer
  • Gillar att utveckla nya försäljningsmöjligheter.
  • Gillar att analysera presterande data och försäljningssiffror.
  • Tar tag i saker och självständigt driver ditt arbete framåt
  • Kan kommunicera väl på engelska och svenska
Vi kan erbjuda dig:
  • En viktig tjänst hos oss där du är med och påverkar samt växer tillsammans med oss i en internationell och snabbt föränderlig bransch
  • En arbetsplats där vi ger varandra förtroende och ansvar
  • Känslan av ett mindre familjärt företag inom en stor organisation
  • Marknadsmässig lön och förmånspaket
Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Den Hartogh med Skill. Tjänsten innebär en anställning hos Den Hartogh. Om du känner att detta är en roll för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan på Engelska!

Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Ben Saeang på 0313803324 eller ben.saeang@skill.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Media, Kultur & Design, Konst, Musik & Teater
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 11 juni 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Den Hartogh Logistics är en av de ledande leverantörerna av logistiktjänster inom kemiområdet. Vår familjeägda organisation grundades i Nederländerna år 1920. Som en leverantör av bulklogistiktjänster för kemi-, gas-, polymer- och livsmedelsindustrin kombinerar vi de bästa delarna för att skapa den optimala lösningen för varje situation och kund. Säkerhet, hållbarhet och operativ excellens utgör grunden i vår kultur.

Den Hartogh har verksamhet i flera olika delar av världen med kontor på 47 platser i 26 länder. Vi är totalt drygt 2000 medarbetare och vår moderna utrustning består av mer än 22 000 tankcontainrar, 6 100 torrbulkcontainrar och specialiserade torrbulktrailer, 350 tanksläp och 650 lastbilar.

Vårt kontor ligger i Gårda, Göteborg och här är vi 15 anställda som arbetar inom olika funktioner. Vi är specialiserade inom flytande och torra bulktransporter inom framför allt Europa men även övriga delar av världen.