Senior konsult till Business Process Solutions Göteborg - framtidens ledare inom ekonomifunktionen

Senior konsult till Business Process Solutions Göteborg - framtidens ledare inom ekonomifunktionen

Om Business Process Solution

Deloittes avdelning Business Process Solutions (BPS) är ledande i Sverige för kvalificerade konsultlösningar inom hela ekonomifunktionen, såväl interimslösningar som projektstöd och automatisering av ekonomiprocesser. Genom unik utbildning, stimulerande uppdrag och en utmanande kultur formar vi framtidens ledare inom Finance.

Om rollen

Som senior konsult på BPS ansvarar du i huvudsak för ditt eget klientarbete och kan därutöver även inneha rollen som Team Leader för mer juniora kollegor. Det innebär att du handleder och coachar dina juniora kollegor i deras arbete hos våra klienter samtidigt som ni har fokus på deras utveckling i konsultrollen.

Ditt fokus ligger på dina egna klientleveranser och att du ska fortsätta att utveckla din kompetens och erfarenhet, främst inom ekonomifunktionen. Du tar dig an en bredd av olika uppdrag och får därmed fina möjligheter att använda din erfarenhet till att hjälpa våra klienter att fortsätta utveckla sina processer och rutiner.

Vidare i ditt arbete med interimslösningar täcker du som BPS konsult under en övergångsperiod upp en tjänst som redovisningsekonom, controller, CFO eller liknande. Vid projektstöd hjälper BPS sina klienter med exempelvis effektivisering och förbättring av processer och rutiner, implementation av affärssystem eller operationella förberedelser inför börsnotering i roller som projektledare eller projektassistent. Som anställd på BPS arbetar du inom samtliga områden, men kan periodvis vara mer aktiv inom ett av dem. Du arbetar med allt från mindre bolag till internationella börsnoterade koncerner inom varierande branscher.

Uppdragen är främst baserade i Göteborgsområdet men genomförs även på andra orter och utomlands vilket innebär att resor kan ingå i arbetet.

Vi söker

Vi söker dig som har 3-6 års erfarenhet av operativt ekonomiarbete efter avslutad examen. Vi ser att du har en magister- eller masterexamen i ekonomi, gärna med redovisning, management eller ekonomistyrning som inriktning. Det är meriterande om du har projektledarerfarenhet, erfarenhet från olika branscher, arbetsledande roller och har haft ett tydligt avancemang hos tidigare arbetsgivare. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete inom Tech och intresserar dig för utvecklingen på området, då vi hjälper våra klienter att automatisera och digitalisera sina ekonomiprocesser. Du talar svenska och engelska flytande och har mycket goda kunskaper i Excel samt affärssystemsvana.

Som person drivs du av din egen och dina klienters utveckling. Det är viktigt att du är tydlig, kommunikativ, lösningsorienterad och övertygande i dina klientleveranser. Vidare har du en hög integritet och vågar ge feedback samt hanterar information med den professionalitet som situationen kräver. I rollen som senior konsult har du också ett starkt teamfokus och en förmåga att inspirera andra genom att bidra med nya idéer och proaktiva tillvägagångssätt för att nå högsta möjliga kvalitet. Du är en lagspelare med goda ledaregenskaper, stort engagemang, hög ambitionsnivå och egen initiativförmåga. Du är flexibel, lösningsorienterad, analytiskt lagd och har ett påvisat intresse för ekonomi och IT.

Vi erbjuder

En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Genom Deloittes starka marknadsposition och attraktiva klientportfölj får du möjlighet att arbeta med spännande bolag i olika branscher och storlekar. Därtill erbjuds du stor möjlighet till kompetensutbyte mellan affärsområden och kollegor, samt ett tydligt och konkurrenskraftigt utbildningsprogram. Här ingår kurser med fokus på bland annat projektledning, ledarskap och teknisk kompentens, där vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling. Du har alltid stöd i vårt nätverk av hjälpsamma och erfarna kollegor, samtidigt som variationen på uppdrag ger dig en bred kompetens. Läs mer om kulturen och teamet här.

Ansökan

Du ansöker online och din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från högskola/universitet samt eventuella tjänstgöringsintyg. Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Frågor

Välkommen att kontakta Jacob Kruse, Partner BPS, på telefon 0768-47 23 26, eller Ellinor Peters, ansvarig rekryterare, på telefon 0700-80 23 80.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 dec 2020 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också