Nyexaminerad Skattejurist till Corporate Tax i Göteborg!

Nyexaminerad Skattejurist till Corporate Tax i Göteborg!

Nu har du möjligheten att bli en del av vårt team på Deloittes framgångsrika skatteavdelning. Vår framgång beror på bredden av våra tjänster och den djupa kompetensen vi har i specifika frågor. Vi fortsätter att expandera och söker nu nya kollegor. Du blir en del av vårt globala nätverk av skatteexperter i 150 länder som levererar tjänster till Sveriges och världens största företag.

Vi erbjuder konkret och lösningsorienterad rådgivning till våra klienter som omfattar alla typer av skattefrågor för företag och individer. Vår specialistkompetens täcker bland annat svensk och internationell företags- och individbeskattning, internprissättning, incitamentsprogram, mervärdesskatt och andra indirekta skatter.

Vår skatteavdelning är uppdelad i följande tjänsteområden: Corporate & International Tax Services, Indirect Tax Services och Global Employer Services.Om rollen


Inom Corporate & International Tax Services erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster inom företagsbeskattning. Vi är under stark tillväxt och lägger stora resurser på att vidareutveckla vår verksamhet och våra medarbetare.

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta med de största företagen i Sverige och internationellt och dina arbetsuppgifter kommer att vara både omväxlande och utvecklande. Du kommer att vara i frontlinjen när vi servar våra klienter. Deloitte erbjuder dig en social och internationellt präglad arbetsplats.

Vi söker

Vi söker dig som är jurist och har ett genuint intresse avskatterätt för anställning på vårt kontor i Göteborg med start i januari 2021. Du bör ha god stilistisk förmåga och goda kunskaper i engelska och svenska. Då vi arbetar i team är god samarbetsförmåga och social kompetens en förutsättning. Tidigare arbetslivserfarenhet, utlandsstudier samt kurser inom ekonomi är meriterande.

Vi erbjuder

Möjligheten att få arbeta med de största företagen i Sverige och internationellt. Dina arbetsuppgifter kommer att vara både omväxlande och utvecklande. Du kommer att vara i frontlinjen när vi assisterar våra klienter. Deloitte erbjuder dig en social och internationellt präglad arbetsplats. Vi är under stark tillväxt och lägger stora resurser på att vidareutveckla vår verksamhet och våra medarbetare. En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara dina styrkor.

Ansökan

Du ansöker online, gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval, dock senast 11 oktober. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från högskola/universitet samt gymnasium.

Frågor

Vid eventuella frågor kring ansökningsförfarandet är du välkommen att kontakta Sophie Karlerö på 070-080 27 77. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Jonas Ramber på 076-827 73 08.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också