Manager till Business Process Solutions Göteborg

Manager till Business Process Solutions Göteborg

Drivs du av personlig utveckling, ledarskap, eget ansvar och att bygga relationer?

Business Process Solutions söker Managers som vill vara med och forma framtidens ekonomifunktioner.

Om Business Process Solutions
Deloittes affärsområde Business Process Solutions (BPS) är ledande i Sverige för kvalificerade konsultlösningar inom ekonomifunktionen där vi stöttar våra klienter med interimslösningar och projektbaserade leveranser. Vid interimslösningar täcker BPS under en period upp en tjänst som redovisningsekonom, controller, CFO eller liknande. Projektbaserade leveranser kan exempelvis röra effektivisering och förbättring av processer och rutiner, automatisering av finansiella flöden, implementation av affärssystem eller operationella förberedelser inför börsnotering i roller som projektresurs eller projektledare. BPS klienter är alltifrån mindre bolag till internationella börsnoterade koncerner inom olika typer av branscher.

BPS består i dag av cirka 180 drivna konsulter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det primära upptagningsområdet för uppdragen är i storstadsregionerna, men uppdrag genomförs även på andra orter och utomlands. Oavsett uppdrag har du alltid Deloitte i ryggen som ett kompetens- och arbetsgivarstöd och du träffar regelbundet kollegor för utbildningar och sociala aktiviteter. 

Låter det intressant? Läs mer om vårt tjänsteerbjudande och hur det är att arbeta på BPS

Vi söker
Vi söker dig som har 6–10 års erfarenhet av operativt arbete eller projektledning inom ekonomifunktionen, gärna i olika roller inom redovisning eller controlling. Du har en magister- eller masterexamen i ekonomi, gärna med inriktning inom redovisning, management, controlling eller ekonomi & IT.

Det är meriterande om du har erfarenhet från olika branscher – gärna inom professional services – samt från arbetsledande roller och har haft ett tydligt avancemang hos tidigare arbetsgivare. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete inom tech och intresserar dig för utvecklingen inom det området kopplat till ekonomi, då vi hjälper våra klienter att automatisera och digitalisera sina ekonomiprocesser. Du har flytande språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt mycket goda kunskaper i Excel, PowerPoint och affärssystemsvana.

Som person drivs du av utveckling; såväl din egen personliga utveckling som att bidra till dina klienters, kollegors och BPS:s kontinuerliga utveckling. Du har ett starkt teamfokus och en förmåga att inspirera andra genom att bidra med nya idéer och proaktiva tillvägagångssätt samt ge feedback för att nå högsta möjliga kvalitet. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga, hög integritet, samt att du är lösningsorienterad, flexibel, initiativtagande och övertygande i dina klientleveranser. Du trivs även med att bygga upp och vårda långsiktiga affärsrelationer.

Viktigast för oss är att du får användning av dina styrkor och perspektiv i uppdrag och uppgifter som ständigt utvecklar dig. Vi vill ta del av dig precis som du är. På så sätt utvecklar vi varandra och växer oss starka för framtiden.

Vi erbjuder
Deloitte ger dig tillgång till ett globalt nätverk av erfarna och drivna kollegor som du kan nyttja för att utveckla både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Du får möjlighet att på bästa vis kunna hjälpa företagsledningen att styra sina ekonomiska verksamheter och du är därigenom med och rustar näringslivet för framtidens utmaningar.

Du kommer att agera som rådgivare och leverera komplexa lösningar till våra klienter som är ledande befattningshavare inom ekonomifunktionen. Deloittes starka marknadsposition och attraktiva klientportfölj erbjuder varierande och utmanande uppdrag hos alltifrån mindre privatägda bolag till internationella börsnoterade koncerner inom olika typer av branscher. Detta ger dig möjlighet att bygga bred kompetens eller specialisera dig mot någon specifik bransch eller ägarstruktur.

Du kommer också att få leda, inspirera och guida våra konsulter i sin karriär och utveckling i din roll som ansvarig för vissa av våra klientteam och i en roll som coach. Vi lägger även stor vikt vid din fortsatta personliga utveckling – din egen coach är en partner på vår avdelning som guidar dig i dina olika roller och långsiktiga karriärsutveckling. Dessutom erbjuder vi ett strukturerat och konkurrenskraftigt utbildningsprogram via Deloitte University utanför Paris, och vi samarbetar även med Henley Business School i London. Som Manager och Senior Manager erbjuds du kurser med fokus på bland annat ledarskap, coaching och facilitering.

Som Manager på BPS arbetar du tillsammans med andra Managers och vår ledningsgrupp för att utveckla såväl våra konsulter som våra klientleveranser och vår verksamhetsmodell. Du får även möjlighet att engagera dig i Deloitte ur ett bredare perspektiv genom fokusgrupper, vidareutbildning och olika projekt där du kan vara med och bidra till Deloittes övergripande utveckling.
 
Ansökan
Din ansökan ska bestå av ett personligt brev och CV. Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tillträde sker löpande. Urval och intervjuer kommer att ske efter sommaruppehållet.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut.

Frågor
Har du frågor om tjänsten kontaktar du Marika Fond på BPS Stockholm, telefon 0768-47 22 56. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sofia Elgstedt på Human Resources, telefon 070-080 31 57.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

 

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Juridik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www2.deloitte.com/se/sv
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 345 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.