Deloitte söker en Receptionist till Göteborg

Deloitte söker en Receptionist till Göteborg

Vill du arbeta med service och gillar att ha många bollar i luften? Vi söker en receptionist som trivs i en internationell miljö!

Har du en känsla för service och vill bidra till att besökare och gäster känner sig välkomna på Deloittes kontor i Göteborg? Nu söker vi en receptionist till Deloitte där du får arbeta i receptionen med att ta ansvar för kontorsservice och konferenslokaler. Som person gillar du att ta egna initiativ och arbeta i en lösningsorienterad miljö. Vi erbjuder dig arbete i en snabbrörlig internationell miljö med attraktiva lokaler i centrala Göteborg. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som receptionist på Deloitte får du användning av dina kunskaper inom service och administration. Med ett professionellt bemötande och ett effektivt arbetssätt blir du en uppskattad resurs i deras reception. Vidare erbjuds du:
  • Arbete i en professionell och innovativ miljö med många kontaktytor
  • Engagerande kollegor med hög branschkompetens
  • Arbete på ett modernt och centralt kontor i Göteborg
Dina arbetsuppgifter
  • Välkomna besökare till kontoret
  • Ta emot samtal i växeln, besvara generella mail och ta emot post
  • Säkerställa att konferenslokaler är representativa
  • Serva kontorets maskiner (ex. papper till skrivare, påfyllning av kaffe i kaffemaskin etc.)
  • Beställa taxi och beställa frukost/luncher
  • Hjälpa till med enklare administrativt stöd till kollegor på kontoret
Värt att veta

Du kommer arbeta tillsammans med kontorets andra receptionist, där ni tillsammans servar kontor och reception i ett spännande affärsklimat med högt tempo och många kontaktytor. Du jobbar i ljusa och nyrenoverade lokaler, mycket centralt placerat i Göteborg. Du arbetar bekväma kontorstider, vardagar kl. 8-17.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet från en serviceinriktad roll med administrativa inslag, gärna kontorsassistent eller receptionist men även annan servicebakgrund är intressant. Det är viktigt att du trivs med att ta egna initiativ, ha mång bollar i luften samt vara flexibel i ditt arbetssätt. Som person ser vi dig som är noggrann med som också kan agera lösningsorienterat i olika arbetssituationer .

Då du kommer arbeta i ett globalt företag med både lokala och internationella kontakter behöver du kunna uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift. Att du generellt har god dator- och systemvana kommer vara avgörande för att lyckas i jobbet på Deloitte.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Notera att vi gör första urvalet löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Så snart du skickat in din ansökan kan du följa den steg för steg via vår hemsida. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Varmt välkommen, vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Emelie Lämhed
Telefon 0737452223
Email Mejla Emelie Lämhed
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 17 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/