Junior Besiktningsingenjör till stort företag sökes!

Junior Besiktningsingenjör till stort företag sökes!

Är du noggrann och gillar att ta ansvar? Självständig, men gillar att träffa nya människor och planera din egen dag? Då är jobbet som besiktningsingenjör rätt för dig!

Dina arbetsuppgifter

I denna rollen är det du som besiktar allt från portar till kranar i en väldigt varierande miljö. Du åker ut till fastigheter, verkstäder och byggsiter runt om i regionen. Du utgår hemifrån och genom att samtala på telefon eller mail med löpande kunder, bokar du och planerar din egen vecka. För att sedan åka ut och genomföra jobben. Ibland kan något akut komma upp och du får tänka om. Vanligt är att man träffa ett par kunder varje dag och gör ca 10 besiktningar. Det är viktigt att den sista besiktningen håller samma klass som den första. Dessa tar alltifrån 15 till 60 min.

Vanliga produkter att besiktiga
  • Lyftar (små och stora)
  • Transverser
  • Kranar. (I början mindre varianter, de sista man får befogenhet för är containerkraner i hamnen)
  • Portar
I början följer du med som praktikant i ett par månader för att lära dig yrket, regionen och för att kunna få rätt befogenhet. Sedan är jobbet självständigt med endast ett möte på kontoret per vecka. De arbetar mycket med mottot: Frihet under ansvar. Arbetsveckan är 40timmar och du förväntas genomföra dessa, men på ditt sätt.

För den som vill, finns utvecklingsmöjligheter. Så som att lära hissinspektionsidan, men även internationellamöjligheter där man är med och planerar jobb i Europa.

Din profil

Vi söker dig som är noggrann, har en känsla i fingertopparna för kvalité och praktiska lösningar. Ibland är det beslut som hamnar i gråzoner. Det finns kanske inget absolut rätt och fel när det gäller slitage på vissa delar. Här är det en bedömningsfråga och det är där din fingertoppskänsla kommer in. Vi söker dig som trivs med att vara företagets ansikte utåt. Du sköter den återkommande kundkontakten på ett härligt sätt och utför jobbet med kvalité. Som person ser vi att du är ordningsam, driven och en självgående person som inte har ont av att jobba ensam. Samtidigt som du behöver vara social, då du möter nya ansikten varje dag.

Skallkrav:
  • Körkort B
  • Egen bil
  • Matte C / 3A / 3B
  • Svenska och Engelska
Meriterande:
  • Utbildning på en tekniskhögskola
  • Jobbat med något liknande innan
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 07:30-16:00
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Jonatan Hallqvist
Telefon 0722166799
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med basen i Europa och med sina imponerande 4000 anställda är Dekra AB ett ledande teknikkonsultföretag som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder tjänster och lösningar för industriprocesser, för infrastrukturella projekt och vid utveckling av produkter och IT-system. Samt en ledande aktör vid kontroll och besiktning. På det nyrenoverande Göteborgskontoret är det ca 85 anställda och i regionen som sträcker sig från Lysekil, Varberg, Skara och Borås är det närmare 150.

Mer info fås vid en intervju

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.