Regiontekniker till Dekra, region Västra Götaland

Regiontekniker till Dekra, region Västra Götaland

Nu söker vi en Regiontekniker till region Västra Götaland.

ARBETSUPPGIFTER


Att arbeta som regiontekniker innebär ett stort ansvar, man utför kvalificerade och opartiska kvalitetskontroller. Främst arbetar man mot DEKRAs kunder som till stor del består av fordonsverkstäder inom service och skadereparation men även med andra större aktörer inom fordonsbranschen. Man följer även upp och bistår med rådgivning i den administrativa processen samt vid genomförda verkstadsarbeten.

Du har resultat- och driftsansvar för din region, i detta fall region Västra Götaland. En stimulerande och utmanande uppgift som bl. a. innebär att ansvara och utveckla marknaden inom din region. Arbetet är förenat med resor och övernattningar.

DIN PROFIL

Vi söker en person med gedigen teknisk erfarenhet, från personbilsverkstäder och/eller skadeverkstadssidan som är redo att ta steget framåt. Någon som vill byta arbetsuppgifter och ha utgångspunkt kontoret, som du har i hemmet.

Är ditt mål att få ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar och frihet, är detta en roll för dig. En tjänst då man kontinuerligt får möjlighet att vidareutveckla sin existerande expertis och kompetens. Ett arbete där du har ansvar och befogenhet för din arbetstid utifrån de förutsättningar som ges.

Arbetsuppgifterna ställer stora krav på professionalism och ett affärsmässigt sätt. Du bör ha lätt för att samarbeta, ett positivt synsätt, och tycka om att skapa nya kontakter. Erfarenheter från skadeverkstad är meriterande.

Som person är du självgående och har ett gott ordningssinne. Arbetsuppgifterna kräver engagemang och tålmodigt arbete vilket ger resultat i ditt dagliga arbete. Kunder förväntar sig högsta kvalitet av DEKRA, vilket ställer krav på alla medarbetare. Trevliga arbetskamrater och en spännande framtid väntar.

Självklart behärskar du svenska i tal och skrift samt förstår instruktioner på engelska. B-körkort är ett krav.

VI ERBJUDER DIG

Här får du ett kvalificerat arbete på ett modernt och kundfokuserat företag med lång erfarenhet i branschen. Detta är en trygg och stabil arbetsplats med högt i tak, kompetenta och lyhörda ledare samt trevliga och stöttande kollegor. Det är ett framgångsrikt företag och det är utvecklande att arbeta på DEKRA. Naturligtvis erbjuds kollektivavtal, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning samt tjänstebil.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Peter Larsson på tel: 072-5003138. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dekra.se/sv/home/
Sista ansökningsdag 21 jan 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DEKRA är en ledande internationell aktör inom tjänsteuppdrag för fordonsbranschen. Med lång erfarenhet från olika fordonstillverkare och med ett brett produktprogram av branschrelaterade tjänster erbjuder DEKRA unika lösningar för såväl den enskilde återförsäljaren som för den världsomspännande fordonstillverkaren.

Med huvudkontor i Stuttgart är DEKRA etablerade världen över med mer än 45.000 medarbetare. DEKRA Quality Management AB erbjuder sina tjänster till fordonsbranschen i landet och agerar som en opartisk aktör inom olika områden.