Teknisk säljare till Datalogic AB, Göteborg

Teknisk säljare till Datalogic AB, Göteborg

Datalogic Automation utökar och söker en

Teknisk säljare

Göteborg


Som säljare hos Datalogic Automation kommer du att arbeta självständigt med att planera och genomföra din försäljning till både befintliga och nya kunder. Dina kunder finns inom den tillverkande industrin och inom transportindustrin. I ditt arbete ingår att analysera behov och tillsammans med produktansvarig ta fram tekniska lösningar för kunden. Ditt geografiska område blir framför allt västra Sverige, lämplig bostadsort är Göteborg med omnejd.

"Vi är ett multinationellt företag med 3 000 anställda där vi omsätter ca 650 miljoner euro per år. Samtidigt är vi ett litet familjärt företag här i Sverige med nu 12 anställda. Här är vi ett litet team som arbetar tätt med varandra där alla är med och driver framåt."

- Johan Cornskiöld, VD i Sverige.

Vi erbjuder:


Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i ett välfungerande team. Du får en omfattande introduktion i Malmö och så småningom även i Italien. Du får vara en del av ett världsledande företag där din uppgift är att få den svenska marknaden att växa med hjälp av intressanta och konkurrenskraftiga produkter. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskoga och i Malmö där vårt huvudkontor i Sverige ligger.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du är utåtriktad, strukturerad, ambitiös och motiveras av att skapa mervärde och vidareutveckla kundrelationer. Det är viktigt att du har ett stort tekniskt intresse, du tar eget ansvar att driva affärer framåt, trivs med självständigt arbete och har du erfarenhet från liknande försäljning, gärna med förståelse för el- och kopplingsscheman är det meriterande. Du skriver och talar engelska och svenska obehindrat.

Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekryteringsprocess. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kim Storm på 0720-711319.

Välkommen med din ansökan!
Datalogic är en italiensk världsledande tillverkare av streckkodsläsare, handdatorer, sensorer, lasermärkare och Vision-system. Vi är ett globalt teknikföretag och marknadsledare inom automatisk datainsamling och processautomation. Idag har Datalogic Group mer än 3 000 anställda över hela världen, distribuerade i 28 länder, med 10 tillverknings- och reparationsanläggningar i USA, Brasilien, Ungern, Slovakien, Italien, Kina, Vietnam och Australien. Koncernen har sitt huvudkontor i Bologna, Italien. Läs mer om oss på: www.datalogic.com

Sökord: fältsäljare, utesäljare, teknisk försäljning, sälj, sales
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!