DANX AB söker nu personal till vår terminal i Göteborg

DANX AB söker nu personal till vår terminal i Göteborg

Vi söker nu en medarbetare till våran terminal och pudo i Göteborg. Vi söker någon som vill vara en del av en kundorienterad och väldigt flexibel miljö och som gillar att ha dagar som inte är den andra lik.

Arbetstiderna är dagtid måndag – fredag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

· Sedvanligt terminalarbete såsom lossning och lastning av bilar, sortering, strukturering, hålla ordning & reda och städning mm.

· Truckkörning.

· Orderplock på eget lager, för kunds räkning.

· Ut och inleveranser till service tekniker i vår PUDO

Vi söker en kandidat som:

· Kan flytande svenska och grundlig engelska i både tal och skrift.

· Har vana att arbeta självständigt.

· Har truckkort.

För att passa in i denna roll skall du vara självständig, flexibel, strukturerad och gilla att ta ansvar.
Vi vill att du är en positiv, driven person som har en stor samarbetsförmåga och är serviceinriktad. För att trivas hos oss behöver du vara stresstålig och klara av att ha många "bollar i luften" då arbetstempot kan vara högt och arbetsuppgifterna varierande.

Välkommen att ansöka om tjänsten via vår ansökningsportal på www.danx.com/career/openpositions, där du bifogar CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Tillsättning sker löpande. Bifoga gärna referenser i ansökan.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danx.com/
Sista ansökningsdag 23 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.