Trade Finance Specialist

Trade Finance Specialist

Nu utökar vi vårt Trade Finance team i Sverige och söker därför efter Trade Finance Specialister till Göteborg och/eller Stockholm. Vi söker dig som är driven och älskar att arbeta mot både egna och gruppgemensamma mål tillsammans med dina kollegor. Vill du vara med att påverka den fortsätta utvecklingen av Danske Banks Trade Finance verksamhet och arbeta i ett högpresterande team med stort kundfokus, läs då vidare!

Trade Finance i Danske Bank Sverige består idag av 25 medarbetare fördelade på tre team; Team Sales, Team Stockholm och Team Göteborg. Nu söker vi fler Trade Finance Specialister med minst 5 års erfarenhet av att arbeta med Trade Finance produkterna remburs och/eller garanti.

Rollen
Som en del av Trade Finance i Danske Bank kommer du spela en viktig roll genom att aktivt bygga nära relationer med kunder. I arbetet säkerställer du en hög kundnöjdhet genom att hantera deras transaktioner på ett professionellt och effektivt sätt. Du kontaktar kunder proaktivt och föreslå lösningar inom vårt produktområde och under arbetets gång ser vi att du kommer utveckla både dina personliga egenskaper och professionella kompetenser för att möta kundernas efterfrågan samt för att nå uppsatta mål.

Hos oss ingår du i ett engagerat och sammansvetsat team som erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö, med stort kundfokus och en möjlighet att vara med att påverka den fortsatta utvecklingen av Trade Finance på den nordiska marknaden.

Din profil
Du är en positiv person som har fokus på att alltid göra det yttersta för att säkerställa goda relationer externt med kunder och internt med kollegor i banken. Att skapa den bästa kundupplevelsen ligger i din natur och du är angelägen om att utveckla både din och teamets kompetens och erfarenhet framåt.

Vi söker dig med en ekonomi-, finans- eller juridikutbildning som är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du bör ha minst 5 års erfarenhet av att arbeta med Trade Finance produkterna remburs och/eller garanti.

Vi erbjuder
Danske Bank strävar ständigt efter att bli en bättre bank för våra kunder och det samhälle vi är en del av. Vi söker efter medarbetare som vill vara med och utveckla Danske Bank i en miljö som präglas av engagemang och samarbete. Du som vill växa både personligt och professionellt får möjlighet att ta stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är en viktig del i vår framtida utveckling

Intresserad?
Tveka inte att kontakta Anja Naert, Head of Trade Finance Sverige, på 0703 - 00 17 67 om du har frågor eller vill veta mer.

Sista ansökningsdag är 25.10.2020

Vi ser fram emot din ansökan!

Danske Bank is a Nordic bank with strong local roots and bridges to the rest of the world. For more than 145 years, we have helped people and businesses in the Nordics realise their ambitions. Danske Bank has more than 22,000 employees in 12 countries around the world who serve our 3.3 million personal, business and institutional customers. In addition to banking services, we also offer life insurance and pension, mortgage credit, wealth management, real estate and leasing services.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 25 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med och skapa värde för våra kunder genom att möta och överträffa deras förväntningar.

Du blir en del av en utmanarbank på den svenska marknaden, med ett starkt fokus på att växa. Vi är en organisation med 1 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att bygga en än mer innovativ, agil och inkluderande kultur - en kultur där förändring ses som en möjlighet att utvecklas, och där nyfikenhet och engagemang uppmuntras. Vi arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål, och utgångspunkten är att vi behandlar varandra med vänlighet och omtanke.

Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har cirka 22 000 anställda i 13 länder.