Senior Relationship Manager

Senior Relationship Manager

Är du mål- och resultatinriktad och vill jobba med medelstora och stora företag?

Large Corporate Göteborgs uppdrag är att bibehålla och utveckla relationen med befintliga och nya kunder inom vårt geografiska affärsområde, Västra Götalands Län, Bohuslän och norra Hallands Län. Enheten fokuserar på rörelsedrivande medelstora och större företag/koncerner som primärt har en omsättning på mellan 500 mSEK till 3 000 mSEK och som kan ge banken en bred och lönsam affär. Vårt arbete är teambaserat där du tillsammans med
Business Advisor och specialister på ett strukturerat sätt tillför kunden mervärde.

Vi söker efter medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själv, av våra affärer och att vara med och utveckla medarbetarna du arbetar med. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken.

Ledande och koordinerande teamarbete nära kund
Som Senior Relationship Manager ansvarar du, tillsammans med en Business Advisor, för att utveckla och förädla lönsamheten av en portfölj av företagskunder och koncerner samtidigt som du ser till att arbetet med dessa bedrivs med en hög kreditkvalité. I rollen leder och koordinerar du teamarbetet för respektive kund i nära samarbete med övriga medarbetare på enheten samt med våra produktspecialister.

Vidare förväntas du även ta ett stort ansvar i att leda och utveckla övriga medarbetare på enheten och i kundteamen. Slutligen läggs stor vikt i rollen läggs på att aktivt arbeta med prospektbearbetning och att kontinuerligt attrahera nya kunder till banken samtidigt som du ansvarar för att hålla en hög kundnöjdhet bland befintliga kunder.

Vem är du?
Du har en bred erfarenhet av företagsaffären och en gedigen kunskap av kreditgivning samt av bankens produkter och tjänster. Du är analytisk med god förhandlingsförmåga och en vana av att leda kundteam. Vidare har du en akademisk utbildning eller motsvarande.

Som person är du mål- och resultatorienterad, utåtriktad och knyter gärna nya kontakter. Du är starkt engagerad i ditt jobb och vill göra skillnad för dina kunder. Du har även en utvecklad administrativ och organisatorisk sida. Eftersom du som Senior Relationship Manager koordinerar arbetet i ditt team är samarbetsförmåga en central framgångsfaktor.

Är du intresserad?
Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta Daniel Karlsson, Head of Large Corporates Göteborg, 070-558 43 54 eller Magnus Hemberg, Deputy Head, 070-535 98 98.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner. Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 500 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.