Kapitalrådgivare

Kapitalrådgivare

Brinner du för sparande och placeringar? Att rådge kunder på absolut bästa sätt så att de når sina mål och drömmar? Vill du vara med och ta den enda bank som blivit Årets bank två år i rad till nästa nivå?

Vi söker nu en kvalificerad Kapitalrådgivare till Rådgivningcenter Göteborg City. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du omges av 8 ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden. Arbetsplatsen kännetecknas av stort ansvarstagande samt viljan att göra skillnad. Danske Bank växer snabbt och Göteborg City är ett expansivt kontor.

I rollen som Kapitalrådgivare är du ansvarig för hela placeringsaffären på kontoret. Du utbildar, informerar och coachar övriga medarbetare, arrangerar kundträffar och levererar rådgivning och värde till våra mest kapitalstarka kunder. Du har ett genomgripande kundansvar för dessa kunder så du hanterar även bolån i förekommande fall.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen är du kundfokuserad, engagerad och har ett brinnande intresse för placeringsaffären. Du har hög formell kompetens inom området och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du har ekonomisk utbildning på universitetsnivå och tidigare erfarenhet av att arbeta inom en liknande roll. Du har både Swedsec- och bolåneliscens. Vi arbetar i ett väl sammansvetsat team som präglas av engagemang, samarbete, hög kvalité och gott humör. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som ska passa in i teamet jämte dina övriga kvalifikationer.

Är du intresserad?
Tveka inte att kontakta Linda Andersson Lind, Chef Rådgivningscenter Göteborg City & Lindholmen, på 076-844 05 21.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista datum för ansökan.

Vi ser fram emot att välkomna dig i teamet!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 8 maj 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner.
Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 500 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.