Engagerad och driven Privatrådgivare

Engagerad och driven Privatrådgivare

Danske Bank växer i Göteborg! Brinner du för att hjälpa dina kunder och verkligen trivs i rollen som rådgivare? Drivs du av affärer och vill utveckla dig själv och din kompetens som rådgivare? Då kanske du är vår nästa Privatrådgivare!

Nu söker vi en Privatrådgivare till vårt Rådgivningscenter i Göteborg City. Vi erbjuder en härlig arbetsmiljö där du omges av 8 ambitiösa, engagerade och trevliga kollegor. Vi har ett gemensamt mål; att göra avtryck i kundens liv genom att skapa en långsiktigt trygg ekonomisk situation för kunden.

Arbetsplatsen kännetecknas av samarbete, eget ansvar och högt i tak. Vi präglas av en snabb förändringstakt och utmanar gärna traditionella arbets- och förhållningssätt, vi ligger i framkant när det gäller digitalisering och innovativa kundupplevelser.

Arbetsbeskrivning
I rollen som privatrådgivare är ditt uppdrag att ge kvalificerad helhetsrådgivning till framförallt nya men även befintliga kunder. Du gillar högt tempo, förändringar och har lätt att ta till dig nya tekniska lösningar.

Din framgång som rådgivare bygger på din tidigare erfarenhet men även att du har förmågan att göra din kunskap lättillgänglig och enkel för kunden att förstå. Du skapar förtroende och långsiktiga relationer genom att analysera kundens behov och ge värdefulla och individuella råd.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
Du är proaktiv, idérik och dynamisk i ditt sätt att agera med kund. För dig är det stimulerande att arbeta med nya kunder såväl som att utveckla befintliga kunders ekonomi med hög kvalité och hög kundnöjdhet som mål. Du är ambitiös, affärsorienterad och självständig samt tar stort ansvar för ditt eget arbete likväl som gruppens. När du kliver in genom dörren på morgonen tar du dig an dagen med ett leende och hög energi.

Du har god bankerfarenhet och av att arbeta med kvalificerad rådgivning inom bank eller finans och ser värdet i att erbjuda våra kunder flexibla lösningar i moderna kanaler. Vidare krävs en relevant högskoleutbildning och även SwedSec- och Bolånelicens.

Vi arbetar i ett väl sammansvetsat team som präglas av engagemang, samarbete, hög kvalité och gott humör. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som ska passa in i teamet jämte dina övriga kvalifikationer.

Är du intresserad?
Tveka inte att kontakta Linda Andersson Lind, Chef Rådgivningscenter Göteborg Cty/Lindholmen, på 076-844 05 21. Urval och intervjuer kommer att ske löpande vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista datum för ansökan.

Vi ser fram emot att välkomna dig i teamet!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 19 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner.

Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 500 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.