Dansani söker driven distriktsansvarig säljare!

Dansani söker driven distriktsansvarig säljare!Vill du bli Distriktsansvarig säljare?

Dansani söker nu efter en ny positiv och engagerad distriktsansvarig säljare med budgetansvar för Västra Götaland samt Östergötland.

Dansani AB är ett dotterbolag till Dansani AS i Danmark. Med utgångspunkt i dansk tradition och design utvecklar och producerar vi kvalitetsprodukter till badrummet. Dansani är en av Nordens ledande producenter och exporterar produkter till hela Europa. Koncernen är i positiv utveckling och är väl etablerad på marknaden. Huvudkontoret i Sverige ligger i Ystad. Vi är 8 anställda som bearbetar ett rikstäckande återförsäljarnät. Vi säljer våra produkter genom landets ledande aktörer inom VVS- och Byggvaruhandeln.

Kvalifikationer

Du är en säljfokuserad och målmedveten säljare med stor handlingskraft och egen "motor". Du är representativ, utåtriktad, serviceinriktad och har god förmåga att bygga relationer. Du har erfarenhet av konceptförsäljning där flera element ingår och du har god ekonomisk förståelse. Du är självständig, flexibel och gillar att resa. Positivt är erfarenhet från liknande arbete i fackhandel eller från hantverksyrken. Bostadsort Göteborg med omnejd.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av planerad och målinriktad uppföljning av våra återförsäljare i distriktet. I nära samarbete med våra återförsäljare arbetar du för att skapa en positiv försäljningsutveckling och säkrar en solid produktkunskap och trygghet hos våra kunder. Du skall skapa aktiviteter och vara synlig i distriktet. Du kommer delta på kundarrangemang och mässor, samt genomföra utbildningar med våra återförsäljare. Du skall skapa långsiktiga relationer och säkerställa att vårt företag är den prioriterade samarbetspartnern. Tjänsten innebär resor med övernattning, samt montering av produkter i utställningar.

Vi erbjuder
  • En spännande tjänst med några av marknadens mest spännande produkter, se www.dansani.se.
  • Allsidiga och varierande arbetsuppgifter
  • Del av ett säljteam i ett solitt företag med stor växtpotential i en positiv miljö.
  • Moderna och bra uppföljningsverktyg.
  • Ett distrikt med en etablerad kundportfölj.
  • Marknadsmässiga villkor.
Ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst". Vi arbetar löpande med urvalet och ser fram emot att få din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev snarast. Varmt välkommen med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Försäljningschef Mattias Karlsson på tel. 073 8088688 alt

Maila på mk@dansani.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)