Utesäljare Kyla

Utesäljare Kyla

Är du en målmedveten och relationsskapande säljare som brinner för att skapa nya affärsmöjligheter och drivs av mål och resultat? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Vi söker en Utesäljare Kyla till vårt säljteam i Väst. Säljteamet består i dagsläget av ett tiotal härliga kollegor. Som utesäljare har du ett tätt samarbete med hela säljteamet bestående av både butiks-, inne-, och utesäljare och du rapporterar till Försäljningschefen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Göteborg men du kommer att bearbeta kunder i hela Västsverige.

Arbetsbeskrivning
Som utesäljare arbetar du aktivt med att utveckla relationer och affärer med både nya och befintliga kunder inom segmentet Kyla. Du ansvarar för ditt eget säljarbete och rapporterar månadsvis till försäljningschefen. Vidare har du ansvar för att analysera och strukturera din kundportfölj samt driva och utveckla kundaktiviteter. Då resor i tjänsten är en stor del av din vardag är B-körkort ett krav och förmånsbil ingår i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Försäljning av produkter, kampanjer och koncept
 • Nykundsbearbetning
 • Skriva och teckna avtal med kunder
 • Planerar och genomför kundaktiviteter såsom kundbesök och uppföljningar
Som ny utesäljare på Dahl får du både en mentor och handledare som blir dina personliga vägledare och inspiratörer. Genom regelbundna möten, både personligen och per telefon, får du vägledning, tips och råd. De delar även med sig av sin kompetens, kunskap och sitt nätverk för att du så effektivt som möjligt ska komma in i ditt arbete. Allt för bästa möjliga introduktion!

Kvalifikationer
Vi söker dig som tidigare arbetat med försäljning och som drivs av mål och resultat. Vidare är du handlingskraftig och tar gärna initiativ till att utveckla och förbättra våra kund- och leverantörsrelationer. Då du arbetar självständigt ute på fältet krävs det att du har kunskap och vana av att på egen hand lägga upp en strategi för att nå uppsatta mål.

Då tillgänglighet är en av Dahls nyckelord ser vi att du som söker har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor, kunder och leverantörer. Vidare är du social, relationsskapande, utåtriktad och stresstålig då arbete i högt tempo kan förekomma.

Meriterande är om du har:
 • Erfarenhet från kyl eller VVS-branschen
 • Goda kunskaper i Excel
 • Erfarenhet av arbete i M3 eller liknande affärssystem

Varför arbeta hos oss?

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och känna sig trygga i sina anställningar. Vi erbjuder därför marknadsmässiga löner, friskvårdsbidrag, företagshälsovård, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal.

Vi har en stark tro på att våra medarbetare bidrar till vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Vi lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriärutveckling.

Utöver ovanstående erbjuder vi bland annat
 • Flexibel arbetstid
 • Subventionerad lunch (Rikskortet)
 • Regelbundna hälsokontroller
 • Personalrabatter i våra butiker
 • Rabatter på bland annat privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser
 • Frivillig gruppförsäkring

Vill du veta mer?
Frågor om tjänsten besvaras av Peter Gustafsson, Regionchef, på 070-594 39 59.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 1 mars 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
Mer info
Kontaktperson Peter Gustafsson
Telefon 070-594 39 59
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dahl.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.