Sommarjobb på Daftö Resort!

Sommarjobb på Daftö Resort!

Är du på jakt efter ett riktigt sommaräventyr där du får jobba på en fantastisk kustpärla samtidigt som du får vänner för livet? Då kan du vara den Daftö söker till sin sommarpersonal!

Om vår kund

På Daftö är alla dagar ett piratäventyr!
Daftö välkomnar alla men barnfamiljer som vill uppleva ett äventyr tillsammans är deras främsta målgrupp. På resorten finns aktiviteter, äventyrsgolf, padelbanor, poolområde, utegym, restauranger, butiker och deras nöjespark Daftöland. Men framförallt levererar de glädje!

Daftö ligger bara 5 km från mysiga Strömstad på Västkusten. Anläggningen är öppen året runt och har kapacitet för ca 3000 övernattande gäster. De har 130 stugor med 550 bäddar, 12 hotellrum och plats för 850 husvagnar, husbilar eller tält. Resorten grundades 1974 och har 23 helårsanställda och 170 säsongsanställda.

De har drygt 60 bäddar i deras personalbostäder som de erbjuder sin sommarpersonal, både dubbelrum och enkelrum.

Dina arbetsuppgifter

Daftö Resort söker sommarpersonal till en mängd olika roller där du har möjlighet att utvecklas, vässa till ditt CV och samtidigt ha fantastiskt kul! Exempel på roller som eftersöks är personal i reception, butik, restaurang, housekeeping, vaktmästeri och som attraktionsvärdar.

När du inte jobbar har du möjlighet att umgås med dina nya vänner i personalbostäderna som Daftö erbjuder sin sommarpersonal.

Din profil

För att passa som sommarjobbare på Daftö resort har du ett bra servicetänk och ett leende på läpparna. För vissa av rollerna behöver du vara över 18 år, men det finns även roller för dig som är över 16 år.

Vi söker personal som kan jobba under sommarveckorna men några tjänster behövs från påsk till höstlovet.

Sökord

Sommarjobb, Resort, Äventyr, Strömstad, västkusten, Kungälv, Trollhättan, Uddevalla, Göteborg, Stenungsund, Bengtsfors, Mellerud, Åmål, Säffle, säsong, säsongsarbetare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 24 juni 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Daftö Resort. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsomfattning:
Säsongsanställning

Tjänstgöringsort:
Strömstad