SPEDITIONSTRAINEE

SPEDITIONSTRAINEE

Vill du ha en utbildning som öppnar dörren till den stora världen? Drömmer du om att utveckla dina förmågor och uppnå dina ambitioner i en unik internationell miljö? Då ska du söka tjänsten som speditionstrainee på DACHSERs kontor i Göteborg och göra dig redo för framtidens utmaningar.

Jobbet
Just nu letar vi efter engagerade och ambitiösa speditionstrainees till våra kontor för vägtransport.

Under din traineeperiod får du insyn i alla delar av speditionsyrket och lär dig att arbeta nära kollegor, kunder och leverantörer i Sverige och utomlands.

Vårt program är utformat för att rusta dig professionellt och personligt, så att du så småningom på egen hand kan vägleda våra kunder och hantera deras transporter på bästa möjliga sätt.

Som speditionstrainee inom vägtransporter får du en mångsidig lärlingsutbildning, där du introduceras till hela företaget. Du får gå runt på flera olika avdelningar och allt eftersom din kompetens utvecklas kommer du löpande att få egna ansvarsområden.

Under traineetiden får du lön från DACHSER vilket innebär att du får formell utbildning och lön under samma tid, du slipper alltså studielån. Utbildning pågår under två år och tre månader och du växlar mellan undervisning på Roskilde Handelsskola (11 veckor) och speditionsarbete hos oss. Förväntad start är 6 september 2021.

Traineeutbildningen har som mål att vi efter avslutad utbildning ska kunna fortsätta samarbetet och du kan göra avtryck i vår framtid och bli en del av DACHSERs fortsatta tillväxt.

Vem är du?
Om du vill bli Trainee hos DACHSER förväntar vi oss att du har tagit studenten från högskoleförberedande gymnasieprogram, har goda språkkunskaper i svenska och engelska, att du är seriös och inställd på en utbildning, som kräver engagemang och lust till utveckling. Som person trivs du med en omväxlande vardag med många olika uppgifter och du har alltid överblick. Du har laganda, är nyfiken på att lära dig mer, men förstår också att rutinuppgifter är en del av vardagen. Du tar ansvar och initiativ och har fokus på en utbildning i en internationell miljö där vi ställer ömsesidiga krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande jobb med professionella utmaningar, där du kommer att ha breda kontaktytor mot vår internationella organisation och ingå i team från olika avdelningar. Du får trevliga kollegor som uppskattar en bra och positiv arbetsmiljö, lön enligt danskt kollektivavtal, frihet under ansvar och möjlighet till utstationering.

Är du intresserad?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi behandlar ansökningarna löpande.

Om du har ytterligare frågor om tjänsten, vänligen kontakta HR Manager, Petter Eriksson, på petter.eriksson@dachser.com

Om du vill veta mer om utbildningen hittar du mer information här.

Träffa också Oliva som har gått utbildningen till speditör på kontoret i Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dachser.com/se/sv/
Sista ansökningsdag 11 juni 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DACHSER är ett familjeägt företag som erbjuder transportlogistik, lagerhållning och kundspecifika services. Ett sömlöst transportnät - både i Europa och resten av världen - och helt integrerade IT-system säkerställer intelligenta logistiklösningar världen runt. Få mer information om DACHSER som arbetsplats på www.dachser.se