DACHSER söker en Ekonomiadministratör

DACHSER söker en Ekonomiadministratör

Är du en person med fallenhet för att ge god service och har ett öga för siffror? Har du flerårig erfarenhet inom ditt område som ekonom? Om så är fallet kan du vara vår nya kollega! DACHSER Sweden AB är i ständig tillväxt och vi söker nu en Ekonomiadministratör till vårt platskontor i Göteborg.

Jobbet
Som ekonomiadministratör arbetar du i ett team på sju personer där ni gemensamt arbetar för en god service och säkerställer att faktureringsavdelningen arbete håller hög kvalitet.

Du är behjälplig i samtliga av teamets uppgifter där dina huvudsakliga arbetsuppgifter berör:
  • Kontroll och bokning av ankommande fakturor
  • Scanning av ankommande fakturor
  • Avräkning till åkerier
Tjänsten är tillsvidare på 100%, med placering vid vårt platskontor i Arendal, Göteborg.

Vem är du?
Som person ser vi att du är välstrukturerad, självständig och målmedveten. Du har en känsla för att ge god service och kommer gärna med egna idéer. Du är positiv och trivs med att arbeta tillsammans med ditt team, men kan samtidigt sköta dina arbetsuppgifter självständigt.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet inom ditt område som ekonom. Har du utbildning inom ekonomi är det meriterande. Du har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska, i både tal och skrift. Goda kunskaper i Excel är även det meriterande.

Vi erbjuder
Här välkomnas du till ett härligt gäng med hög teamkänsla där du är delaktig och kan påverka resultaten. Du får möjligheten att arbeta i ett globalt företag med stark tillväxt på den svenska marknaden och med unika möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.

Som medarbetare får du bra och trygga anställningsvillkor med personalförmåner så som friskvårdsbidrag 5000 kr, möjlighet till subventionerad lunch, med mera.

Eftersom vi tycker att mångfald bland medarbetarna är en styrka uppmanar vi alla som uppfyller kvalifikationerna, oberoende av personlig bakgrund, att söka.

Är du intresserad?
Ytterligare information lämnas av Henrik Pagoldh på +46 708 18 69 44 alternativt på mail henrik.pagoldh@dachser.com.

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 11/12 2022.
Mer info
Kontaktperson Henrik Pagoldh
Telefon +46 708 18 69 44
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Controller, Skatt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dachser.se
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är DACHSER
På DACHSER är vi övertygade om att framtiden tillhör dem som organiserar den. Tillsammans arbetar vi med världens mest intelligenta logistiknätverk som håller igång hjulen i den globala ekonomin - idag och i morgon. Här får du arbeta med erfarna kollegor och innovativa lösningar i en organisation som sätter öppenhet, respekt och kvalitet i förarsätet.

DACHSERs filial i Göteborg är ett av våra fem platskontor i Sverige. Med ca 200 kollegor nationellt och runt 31 000 kollegor världen över, blir du den lokala nyckelspelaren i en global gemenskap.

Få mer information om DACHSER som organisation och arbetsplats på www.dachser.se.