Servicekoordinator till DMG MORI Sweden, Västra Frölunda

Servicekoordinator till DMG MORI Sweden, Västra Frölunda

DMG MORI erbjuder
produktionslösningar för skärande bearbetning, laserbearbetning, additiv tillverkning samt digitala lösningar för verkstadsproduktion.
Vi finns representerade i hela världen med 154 lokala sälj- och servicebolag och 14 fabriker som tillverkar produktionsutrustning.
Det svenska huvudkontoret hittar du i Västra Frölunda utanför Göteborg.
Säljare, servicetekniker samt applikationstekniker är spridda i hela Sverige och utgår hemifrån. Vår lokala serviceorganisation omfattar ca. 25 personer där merparten är resande servicetekniker. Totalt i Sverige och Norge är vi ca. 50 personer.
Läs mer på https://se.dmgmori.com/.

Nu söker vi en servicekoordinator till vårt team i Västra Frölunda.
Som servicekoordinator arbetar du i en administrativ roll med nära kontakt med såväl kunder som kollegorna ute på fältet. Du tar hand om inkommande samtal från våra kunder och hjälper dem med felanmälningar och serviceförfrågningar, planerar ut våra tekniker på jobb runt om i landet beroende på typ av uppdrag och teknikerns specialkunskaper och du håller tät kommunikation med vår reservdelsavdelning och installationskoordinator om pågående ärenden och uppdrag.
Du kommer också ha delansvar för att godkänna servicerapporter för fakturering. I rollen arbetar du med våra kunder i både Sverige och Norge.

Vi letar efter dig som har stor erfarenhet av administrativt arbete och som har en förmåga att snabbt analysera och agera. Rollen innebär snabba kast och omprioriteringar så vi värdesätter din flexibilitet och prestigelöshet. Vi tror att du som trivs bäst som servicekoordinator har lätt för att tala med människor och har bakgrund i någon form av kundservice eller teknisk kundsupport. Du måste ha god svenska och engelska i både tal och skrift. Kan du norska så är det meriterande men inte ett krav.

Tjänsten är tillsvidare och inleds med 6 månaders provanställning. Beräknad start i augusti/september 2021.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Email Mejla DMG MORI Sweden AB
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (22 dagar kvar)