Säljare mot eftermarknad till DMG MORI Sweden AB, Göteborg

Säljare mot eftermarknad till DMG MORI Sweden AB, Göteborg

Säljare mot eftermarknad

hos världsledande bolag i Göteborg

Arbetsbeskrivning

Som säljare mot eftermarknad hos oss på DMG MORI är din primära uppgift att sälja reservdelar till maskiner inom skärande bearbetning mot våra befintliga kunder. Du kommer att ta emot inkommande samtal, lyssna och förstå kundens behov för att sedan kunna erbjuda rätt lösning. För att bibehålla en hög servicenivå gentemot våra kunder kommer du även ringa upp våra befintliga kunder och arbeta proaktivt. Vi är ett internationellt bolag med både internationella kunder och leverantörer. Mycket av vår kommunikation sker därför på engelska.

Vi erbjuder

Som säljare hos oss kommer du representera ett världsledande företag av maskiner inom skärande bearbetning. Vi är ett glatt gäng med högt tempo. Vi värdesätter personlig utveckling och är ett mycket innovativt bolag. Du tillhandahålls en stabil grundlön plus teambaserad kvartalsbonus, friskvårdbidrag, pensionsavsättningar och andra förmåner.

Besök https://career.masterhelp.se/dmg-mori för att läsa vad Martin och Lisa har att berätta om tjänsten.

Din profil

Du identifierar dig själv som en energispridande säljare och ser inkommande samtal som en möjlighet att få kontakt med våra kunder. Du har följande egenskaper:
  • Serviceinriktad och kommunikativ
  • Prestigelös och samarbetsvillig
  • Självgående och driven
Kravprofil

Du som söker denna tjänst har dokumenterad erfarenhet av liknande försäljningsarbete. Du kan även ha erfarenhet av att arbeta mycket med att hjälpa kunder över telefon, alternativt med kundtjänst eller ordermottagning. Dock är det då viktigt att du har en tydlig säljprofil.

Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-704 51 94.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 5 juli 2019 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DMG MORI är en världsledande global koncern som tillverkar spånavskiljande bearbetningsmaskiner. DMG MORI finns representerat över hela världen med mer än 140 försäljnings-och servicecenter, såsom kundservice, utbildning och teknisk support. DMG MORI utvecklar kontinuerligt trendsättande produkter som maskiner, styrsystem, automationslösningar och har idag över 12 000 anställda globalt. I Sverige har DMG MORI ca 50 anställda och omsätter omkring SEK 350 miljoner. Huvudkontoret finns i Göteborg, Västra Frölunda. Läs mer på https://se.dmgmori.com/

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, eftermarknad, kundsupport, internationell försäljning, innesäljare