Extrajobb på DHL Express

Extrajobb på DHL Express

Studerar du eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning? Vill du dryga ut studentkassan genom att arbeta extra minst 2 dagar i veckan? Nu har du chansen att arbeta som terminalarbetare på DHL i Landvetter. Här får du arbeta i en rolig miljö i ett högt tempo med fantastiska kollegor. Välkommen att ansöka!

Om vår kund

DHL Express Landvetter är ca 220 personer som hanterar allt från att sortera paket, tullagerhantering, köra kurir och skicka export till hela världen. Utmaningarna består av att hantera samtliga paket samma dag och varje paket är tidskritiskt. Visionen är att alla ska komma till arbetet med ett leende och lämna med ett leende tack vare arbete som ett team mot samma mål "As One".

Dina arbetsuppgifter

Som terminalarbetare på DHL arbetar du med att lasta, lossa och sortera olika paket och pallgods samt att processa paketen vid cargoscan. Du säkerställer att arbetet utförs enligt de gällande instruktioner och processer som finns uppsatta. Utöver det har du även viss kundkontakt vilket ställer krav på din serviceförmåga.

Uppdraget startar omgående och beräknas fortgå till och med årsskiftet, med chans till förlängning. Här arbetar du dag eller kväll, minst 2 gånger i veckan.

Arbetstiderna är 06:00-09:30 för dagspasset och 17:00-21:30 för kvällspasset.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, platserna kan därför komma att tillsättas innan slutdatum.

Din profil

För att passa i rollen som terminalarbetare krävs det att du är en lagspelare som har en genuin känsla för service och kvalitet. Vidare har du en god förståelse att ta till dig instruktioner och processer och att applicera dessa i arbetet. Då tunga lyft är en del av arbetet har du en god fysisk förmåga. Slutligen är du prestigelös, flexibel och du kan själv komma med egna initiativ.

Krav:
  • Gymnasieutbildning eller likvärdigt
  • God svenska och/eller engelska i tal och skrift
  • Godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister
  • Godkänd säkerhetsprövning då du kommer att arbeta inom säkerhetsklassat område
  • Giltigt studieintyg eller intyg om annan sysselsättning om minst 50 %
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

Viktigt att det framgår i ditt Cv att du studerar i dagsläget och planerar att göra det i minst 1 år till. Om annan sysselsättning, beskriv hur detta skulle gå att kombineras.

Sökord

DHL, Terminal, Lager, Extrajobb, Student, Deltid, Kvällsjobb, Morgonjobb
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 3 nov 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till DHL med chans till förlängning/övertag.