Tulladministratör till logistikföretag i Landvetter!

Tulladministratör till logistikföretag i Landvetter!

Vill du arbeta på ett spännande internationellt och välkänt logistikföretag? För omgående start fram till slutet av augusti men med möjlighet till förlängning.

Söker vi dig med servicekänsla till vår kund i Landvetter!

Om tjänsten

I denna tjänst kommer du som konsult på OnePartnerGroup arbeta i rollen som Customs Clearance Agent i ett team på en specialistavdelning för in- och utförtullning av tullpliktiga sändningar. Tjänsten är av administrativ karaktär där du arbetar med importförtullningar samt olika former av rapportering i olika dataprogram. Service, kvalitet och snabbhet är nyckeln till framgång i tjänsten och för att alla kunder ska vara lika viktiga.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att:
  • representera organisationen i varje kontakt såväl intern som extern
  • agera kundvårdande
  • hantera importförtullningar
  • arbeta med uppföljningar
  • arbeta med olika former av rapportering i våra olika datasystem
Det finns goda möjligheter att få utvecklas i tjänsten och som en del av ett marknadsledande logistikföretag har du möjlighet att vidga dina vyer och uppnå resultat tillsammans med de bästa i branschen. Tjänsten är på heltid under vardagar med placering i Landvetter.

Din profil

Vi tror att du som söker är i början av din karriär, gärna med något års arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i tjänsten ser vi att du har en mycket god känsla för service och vad det innebär. Du kommer att arbeta i en händelsefull miljö som ställer krav på en god organisationsförmåga, flexibilitet och förmåga att kunna fatta egna beslut. Vi söker dig som är en lagspelare där det faller sig naturligt för dig att vara social och kommunicera både internt och externt. Vidare ser vi att du tar ansvar och är noggrann i ditt arbete, samt att du kan hantera en ojämn och tidvis hög arbetsbelastning.

Kvalifikationskrav:
  • ha god datorvana
  • ha gymnasieutbildning
  • kunna kommunicera flytande muntligt och skriftligt på svenska och engelska.
  • tjänsten kräver utdrag ur Polisens belastningsregister samt godkänd kontroll hos Transportstyrelsen.
Det är meriterande om du har erfarenhet inom tull eller transport- och logistikbranschen

Känner du att denna tjänst passar dig? Vänta inte med att söka! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar endast emot ansökan via hemsidan.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se