Är du på jakt efter ett arbete med mycket truckkörning och gillar att ha eget ansvar? Inte rädd att ta i när situationen kräver? Vi på DFDS Professionals söker truckförare för kommande uppdrag!

About the role
Som truckförare inom DFDS Professionals kommer du framförallt jobba inom terminallogistik som innefattar mycket motviktstruck. Här jobbar du inte enbart med att flytta saker från A till B, du kan även ställas inför komplexa omlastningsuppdrag som kräver fokus och fingerfärdighet från din sida. Här kommer du stöta på kunder från hela världen som kräver en specifik sak - bra service.

Dina dagliga arbetsuppgifter och ansvarsområden i din arbetsroll kan omfatta:
  • Köra gaffeltruck/motviktstruck/ledstaplare/skjutstativstruck
  • Lastning och lossning av gods
  • Effektivt stapla och lagra produkter
  • Arbeta med andra uppgifter som tillhör terminalarbete
Din profil
Vi letar efter dig som inte är rädd för att smutsa ner händerna och arbeta, ibland i utomhusmiljö där vädret kan påverka på gott och ont. Att få jobbet gjort är viktigt för dig och att du inte heller har några problem att arbeta ensam eller tillsammans med dina kollegor. De mest givna arbetsuppgifterna som du kommer att genomföra är att lasta och lossa allt från små lådor till stora industriartiklar. Därför behöver vi dig med ett starkt självförtroende i att köra motviktstruck och din positiva inställning till dina dagliga uppgifter!

På arbetsplatsen finns det två st kontinuerliga skift; dagtid 06:20-15:05 och kvällstid 14:55-23:40.

Requirements
Vi behöver någon som har kört truck tidigare och känner sig bekväm bakom ratten. Med den erfarenheten är du certifierad med truckkort typ A-B.
  • Erfarenhet av att köra truck
  • Certifierad minst med truckkort typ A-B
  • Flytande svenska
  • Förstår och kan göra sig förstådd på engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

DFDS Professionals
Du är anställd av oss på DFDS Professionals men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Sökord: Truckförare, motviktstruck, lager, lagerarbetare, DFDS, terminal, truck
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://professionals.dfds.com/
Sista ansökningsdag 5 okt 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The DFDS Group has 10,000 employees located across 25 countries and provides shipping and logistics services in Europe generating annual revenues of EUR 2.0bn. DFDS was founded in 1866, is headquartered in Copenhagen, and listed on Nasdaq Copenhagen.

Professionals is a recruitment and staffing service within the DFDS Group aiming to be the natural choice for professionals within logistics and industry in Sweden. In Sweden, DFDS have about 900 employees working in different officies, with the biggest location Gothenburg.

We offer value to our customers through flexible business models, experienced employees, and operational knowledge.