Servitör / Servitris - till DFDS Crown och Pearl Seaways

Servitör / Servitris - till DFDS Crown och Pearl Seaways

Vi söker kvalificerade kollegor till vårt team. Om du är intresserad av att prova dina kunskaper i en tjänst som tjänstgör till sjöss, sök då denna tjänst.

Vi har fyra restauranger ombord, där menyerna sträcker sig brett. Vår bufférestaurang, 7 Seas, serverar både frukost och middag för flera hundra gäster. Samtidigt serverar vårt steakhouse biffar av bästa kvalitet, medan vår italienska restaurang, Little Italy, serverar läckra pastarätter och krispiga pizzor.

Vi arbetar enbart med de bästa råvarorna i alla våra restauranger och du kommer att ha stora möjligheter att få erfarenhet inom alla koncept. Vi har gäster i alla åldrar och från många olika länder. Som en del av vårt restaurangteam får du en mycket central roll ombord på fartyget, när vi tillsammans ska ge våra gäster den speciella upplevelsen att njuta av en middag till sjöss.

JOBBET

Som servitör på DFDS får du en unik möjlighet till en varierad och spännande vardag, där du får prova dig fram på de många olika restauranger och serveringsformer vi har ombord. Du får även möjlighet att ta dig runt på våra många andra avdelningar såsom våra barer, vår konferens och när vi håller fester. Vi erbjuder en energisk och positiv arbetsmiljö där vi alla är redo att hjälpa varandra.

DIN PROFIL

Du har flera års erfarenhet som servitör av antingen a la carte-servering, företagsservering eller buffé.
Du måste kunna tala antingen danska, svenska eller norska, samt kunna kommunicera på engelska.
Du är professionell, exceptionell serviceminded och har god samarbetsförmåga.
Du är ansvarstagande och vet hur du håller fokus, även när det går bra.

DET PRAKTISKA


Arbetet sker ombord på fartyget. Arbetsdagen är vanligtvis mellan 10-13 timmar om dagen.

Vi söker en anställd på heltid och deltid (Day2Day)

Som Day2Day-ersättare bör du helst kunna arbeta minst 2 pass i månaden. Skiften kan variera från 2 till 10 dagar, och avtalas i samarbete med din chef. Det är att föredra att du arbetar helst torsdag-måndag eller fredag-söndag.

På sikt finns möjlighet att bli en del av teamet som heltidsanställd, där du jobbar 14 dagar följt av 14 dagar ledigt.

Lönen följer avtalet mellan DFDS A/S och 3F. Det är nettoskatt som inte beskattas (DIS) när du är bosatt i EU.

Vi erbjuder gratis kost och logi när du är ombord. När du inte är i tjänst har du möjlighet att koppla av med dina kollegor eller träna i vårt gym. Vi erbjuder även personalförmåner, som inkluderar gratis resor med familj och vänner

Vill du bli vår nya kollega?

Skicka då din ansökan genom att klicka på ansök nu knappen.

Vi läser regelbundet igenom ansökningarna. Om du inte hört från oss inom 6 månader så har din ansökan raderats. Då är du välkommen att skicka en ny ansökan.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dfds.com/en/
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På ruten mellem København og Oslo sejler DFDS to skibe, CROWN SEAWAYS og PEARL SEAWAYS. Skibene fungerer som flydende hoteller og betjener årligt op imod 780.000 passagerer fra hele verden. Hver overfart tager ca. 17 timer, og undervejs er der en lang række tilbud: Fem forskellige restauranter, en vinbar, en pub, Natklub, Diskotek (Crown), Espresso House, Poolområder, Tax Free shopping samt Konferencecenter. Skibenes besætninger består af ca. 350 personer pr. skib. Hotelafdelingen udgør ca. 280 personer, og er dermed den største del af besætningen. Vi har alle et fælles mål om at betjene og give vores gæster en maritim kvalitetsoplevelse på havet. Læs mere om hvad vi tilbyder vores gæster på www.dfdsseaways.dk.