Regiontekniker till DEKRA i Göteborg

Regiontekniker till DEKRA i Göteborg

Din profil

Som Regiontekniker utför du kvalificerade och opartiska kvalitetskontroller för aktörer inom fordonsbranschen. Framförallt arbetar du mot verkstäder där du följer upp och stöttar inom kundrelationer, administrativa processer och utförda verkstadsarbeten. Ett mycket intressant och omväxlande uppdrag där Du ansvarar för din region Storgöteborg med resultat- och driftsansvar.

Uppdraget är förenat med resor samt övernattningar.

Om företaget

Du som söker har fordonsteknisk utbildning och gedigen erfarenhet och bakgrund från servicemarknad och auktoriserade verkstäder, gärna från flera olika märken och uppdrag. Erfarenhet av liknande arbete och etablerat kontaktnät inom branschen är givetvis en merit.

De utåtriktade arbetsuppgifterna ställer krav på ett affärsmässigt och positivt sätt samt att du har lätt för att samarbeta och skapa nya kontakter. Som person är du självgående med ordningssinne och integritet. Våra kunder förväntar sig högsta kvalitet av DEKRA, vilket ställer höga krav på oss alla.

Vi erbjuder...
  • Självständig roll med stort eget ansvar
  • Stimulerande och utmanande vardag
  • Trevliga kollegor och en spännande framtid
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av Robert Tigerberg 0706-228270. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Robert Tigerberg
Telefon 0706-228270
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DEKRA är en ledande internationell aktör inom tjänsteuppdrag för fordonsbranschen. Med lång erfarenhet från olika fordonstillverkare och med ett brett produktprogram av branschrelaterade tjänster erbjuder DEKRA unika lösningar för såväl den enskilde återförsäljaren som för den världsomspännande fordonstillverkaren.