Regiontekniker till DEKRA i Göteborg

Regiontekniker till DEKRA i Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Som Regiontekniker utför du kvalificerade och opartiska kvalitetskontroller för aktörer inom fordonsbranschen. Framförallt arbetar du mot verkstäder där du följer upp och stöttar inom kundrelationer, administrativa processer och utförda verkstadsarbeten. Ett mycket intressant och omväxlande uppdrag där Du ansvarar för din region (Storgöteborg) med resultat- och driftsansvar.

Uppdraget är förenat med resor men sällan övernattningar.

Din profil

Du har fordonsteknisk utbildning och gedigen erfarenhet från servicemarknaden, gärna från flera olika märken och uppdrag. Erfarenhet av liknande arbete och etablerat kontaktnät inom branschen är givetvis en merit.

De utåtriktade arbetsuppgifterna ställer krav på ett affärsmässigt och positivt sätt samt att du har lätt för att samarbeta och skapa nya kontakter. Som person är du självgående med ordningssinne och integritet. Våra kunder förväntar sig högsta kvalitet av DEKRA, vilket ställer höga krav på oss alla.

Vi erbjuder...
  • Självständig roll med stort eget ansvar
  • Stimulerande och utmanande vardag
  • Trevliga kollegor och en spännande framtid
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av Elin Skoglund 070-6226423. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Elin Skoglund
Telefon 070-6226423
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DEKRA är en ledande internationell aktör inom tjänsteuppdrag för fordonsbranschen. Med lång erfarenhet från olika fordonstillverkare och med ett brett produktprogram av branschrelaterade tjänster erbjuder DEKRA unika lösningar för såväl den enskilde återförsäljaren som för den världsomspännande fordonstillverkaren.