Arbetsmiljöingenjör

Arbetsmiljöingenjör

Arbetsmiljöingenjör

DEKRA Industrial AB är en del av den globala DEKRA-koncernen, som är ett av de största företagen inom säkerhet, test, inspektion och certifiering i världen.

Affärsområde Safety & Quality Management Nordic har kompetens inom alla de områden som krävs för att kunna erbjuda kunder ett komplett tjänsteutbud inom Arbetsmiljöområdet. Vi består idag av 5 enheter inom "Arbetsmiljö/HSE", "Audits, Kvalitet & Miljö", "Process- & Maskinsäkerhet", "Vindkraft" samt "Järnväg".

Nu söker vi en driven Arbetsmiljöingenjör, som vill utvecklas i konsultrollen inom arbetsmiljöområdet. Vi har erfarna specialister och mycket god kompetens inom arbetsmiljö, som kan bidra till din fortsatta utveckling. Vi kompetensutvecklar dig genom mentorskap samt genom deltagande i arbetsteamteam tillsammans med vår erfarna personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning i botten t ex inom arbetsmiljö, kemiteknik, maskinteknik, alternativt arbetserfarenhet som väger upp på motsvarande sätt. Du bör ha några års erfarenhet från arbete inom Arbetsmiljö & HSE/HSM.

Det viktigaste för oss är att du har ett positivt mindset, ett driv och brinner för att utvecklas inom arbetsmiljöområdet. Stämmer detta in på dig?

Du bör ha erfarenhet från utveckling av systematisk Arbetsmiljöarbete (SAM) samt kompetens inom gällande arbetsmiljölagstiftning, gällande föreskrifter (AFS), direktiv och standarder. Kanske har du kompetens & erfarenhet av BAM och vill bli en av våra framtida utbildare inom Arbetsmiljöutbildningar, som en del i din roll som arbetsmiljöingenjör.

Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom någon företagshälsovård samt har arbetat med arbetsmiljömätningar av yrkeshygieniska gränsvärden (t ex damm, buller, kem, utomhusmiljö, mögel, VOC etc.) samt har vana av att hålla föreläsningar och utbildningar.

Det är positivt att du har erfarenhet av arbetsmiljörelaterade riskanalyser inom industrin. Kanske har du också erfarenhet från bygg- och anläggningsprojekt i roller som BAS-P & BAS-U, KMA-samordnare eller från annat närliggande område.

Det är viktigt att du på egen hand kan generera egna uppdrag på sikt och är trygg med införsäljning mot nya och befintliga kunder. Du skall också vara villig att resa om behov uppstår, då våra kunder finns i olika delar av landet.

Som person är du initiativtagande, driven och relationsskapande samt har förmåga att inge förtroende. Då du kommer vara en viktig kugge i arbetet med att expandera verksamheten inom Arbetsmiljö & HSE är det centralt att du trivs ute hos kunder och väl där identifierar, säljer in och initierar nya affärsmöjligheter. Du har ett strukturerat arbetssätt med starkt ansvarstagande och vilja att uppfylla kundförväntningar och resultat.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Krav på B-körkort och du bör ha tillgång till egen bil. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

DEKRA Industrial erbjuder ett självständigt och utmanande arbete i en enhet med ett tydligt fokus på utveckling. Affärsområde Safety & Quality Management Nordic avser att utöka sin verksamhet inom arbetsmiljö & HSE. Du kommer att tillhöra en global koncern med stora resurser och möjligheter till internationellt arbete och deltagande i internationella projekt.

Vi erbjuder förmåner avseende kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, pensionsplanering, sjukvårdsförsäkring, reseförsäkring och mycket mer. Tjänstebil kan också erbjudas vid behov.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Placeringsort: Göteborg eller Stockholm

Är du intresserad?

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka då inte med att höra av dig till oss redan nu!

Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 2020-01-31.

Kontaktpersoner

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Arbetsmiljö: Johan Elvin Tel.010-455 15 96 eller Affärsområdeschef: Jari Salo: 010-455 12 22
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av DEKRA Industrial AB
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)