Distrikt säljare Västra götaland

Distrikt säljare Västra götaland

Distrikt säljare Västra götaland
Som distriktsäljare ansvarar du för:

  • Försäljning av belysning och elbilsladdning med tillhörande styrning och IT tjänster
  • Utveckla goda lösningar för kunder i samarbete med interna resurser
  • Bygga långsiktiga och utveckla goda kundrelationer
  • Arbeta för att uppnå försäljningsmål i eget distrikt
  • Bidra till produktutveckling och energieffektivitet
Vi letar efter dig som har erfarenhet inom elindustrin, har en Teknisk utbildning och erfarenhet av teknisk försäljning av både B2B och B2C eller relevant erfarenhet. Du är vinstdrivande, har god erfarenhet av projektförsäljning och intresse för data, elektronik och Belysningsindustrin. Bra förståelse för IT-tekniska lösningar kommer att vare ett plus.

Du är analytisk, strukturerad, uthållig och trivs att samarbeta och kommunicera med kollegor för att hitta bra lösningar samt drivs av att göra affärer. Det är viktigt att du är självständig, nyfiken och har stor arbetsförmåga och kan hålla hög takt i samarbete med kunniga kollegor. Du ska tala svenska och engelska. B-körkort krävs. Resor med övernattning ingår i tjänsten.

Välkommen att skicka in din ansökan och CV till jobs@defa.com. Sökande kommer att utvärderas kontinuerligt.
Mer info
Email Mejla DEFA AB
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi flyttar världen framåt genom att optimera energianvändningen. Genom att skapa produkter och tjänster som ger möjligheter, sparar tid och minskar energiförbrukningen gör vi människors liv enklare och miljövänligare.

Våra kompletta, intelligenta belysningslösningar hjälper våra kunder att reducera tid, minska energiförbrukningen och öka komforten. DEFA produkter har den senaste LED tekniken och levererar högsta ljuskvalitet, effektivitet och design.

Våra marknadsledande laddningslösningar för elbilar ger våra kunder flexibilitet, säkerhet och användarvänlighet. Som den enda leverantör av kompletta lösningar på marknaden tillhanda håller vi skräddarsydda, helt integrerade och framtidsinriktade lösningar för alla behov.