Färgglad ekonomiassistent till Caparol

Färgglad ekonomiassistent till Caparol

Har du sinne för siffror och trivs i en kommunikativ roll med många kontaktytor? Vi söker dig som vill ge våra kunder lite extra uppmärksamhet.

Ditt intresse för ekonomi och din servicekänsla gör dig till en duktig medarbetare. För oss är det inte åren i yrket som är det viktigaste utan snarare din personlighet och engagemang. Du välkomnas in i ett bolag som har en bra teamkänsla och där samarbete är viktigt. Ekonomiavdelningen består av fem medarbetare som har stort kunnande och prestigelöshet. I detta bolag blir du synlig och betydelsefull!

Tjänsten och arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att ha en bred roll som inkluderar kundreskontra, kundadministration och kreditbedömning. När det behövs är du även backup för andra tjänster på ekonomi.

Rollen innebär ett nära samarbete med övriga kollegor, ledningsgrupp och våra butiker. Du kommer att ingå i ett team som består av fem personer och du rapporterar till Bengt Backlund som är Ekonomi och IT chef.

Kvalifikationer

Du har minst treårig relevant gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter och känner att du vill utvecklas inom arbetsområdet. Du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter, har bra analytisk förmåga och trivs med en hög arbetstakt. En förutsättning för att lyckas är att du har goda färdigheter i Officepaketet och främst Excel. Erfarenhet av affärssystemet SAP eller annat större affärssystem är ett stort plus.

Som person är du självständig, engagerad och tar ansvar hela vägen. För att lyckas i rollen har du en positiv inställning, är kommunikativ, flexibel och har en god organisationsförmåga.

Vi finns i fina och fräscha lokaler på Marieholmsgatan. Pga. brister i kollektivtrafiken till vår anläggning krävs egen bil och körkort.

Ort:
Göteborg

Omfattning:
Heltid

Mer information om tjänsten:
Kontakta gärna Susanne Areschoug på Dfind Finance susanne.areschoug@dfindfinance.se eller 0729-889430

Sista ansökningsdatum:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Susanne Areschoug
Telefon 0729-889430
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind Finance
Sista ansökningsdag 25 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caparol är en internationell färgexpert som utvecklar och marknadsför ett komplett sortiment av unika puts- och måleriprodukter av högsta kvalitet. Våra kunniga, engagerade och motiverade medarbetare hjälper och vägleder också varje kund när de planerar sitt projekt. Caparolgruppen är Europas största privatägda färgföretag med verksamhet i över 30 länder. Hos oss finns långt över 100 års samlad erfarenhet kring kvalitetskrav från alla typer av marknader, temperaturer och väderförhållanden. I Sverige ligger huvudkontor, lager och produktion i Göteborg. Med rikstäckande distribution och komplett sortiment är vi idag den självklara partnern till både proffs och privatpersoner när det kommer till måleri. Företaget heter DAW Nordic AB. Vårt största varumärke är CAPAROL. För mer information läs på www.dawnordic.se och www.caparolfarg.se