Vikariat Marknadssupport

Vikariat Marknadssupport

Vi söker nu en person till vår Marknadssupport för ett vikariat på 12 månader, med möjlighet till förlängning (start 1 juli). Du kommer arbeta nära bolagets VD/Försäljningschef med framtagning av försäljningsstatistik, presentationer och vara den dagliga kontakten till bolagets säljkår.

Vi ser gärna att du har:
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Goda kunskaper i Officepaketet.
  • Tidigare erfarenhet från SAP.
  • Erfarenhet av hållbarhetsarbete ses som en fördel.
Som person tror vi att du är:
  • Serviceinriktad med stor vilja att lösa problem.
  • Strukturerad.
  • Prestigelös.
Visst låter detta intressant? Vill du ha mer information innan du sänder din kortfattade ansökan, är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Karina Norrby, 031-750 52 00.

Skicka din skriftliga ansökan (märk ditt e-postmeddelande "Vikariat Marknadssupport") senast den 30 maj med CV via e-post till jobbansokan@dawnordic.se. Tjänsten tillsätts löpande.
Mer info
Kontaktperson Karina Norrby
Telefon 031-750 52 00
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Internationell, mångsidig, framgångsrik
Caparol är en internationell färg- och putsexpert som utvecklar och marknadsför unika puts- och måleriprodukter av högsta kvalitet. Våra kunniga engagerade och motiverade medarbetare hjälper och vägleder också varje kund när de planerar sitt projekt.

Caparolgruppen är Europas tredje största färgföretag med en omsättning på 14 miljarder SEK och verksamhet i över 30 länder. Hos oss finns över 100 års samlad erfarenhet kring kvalitetskrav från alla typer av marknader, temperaturer och väderförhållanden. I Sverige ligger huvudkontor, produktion och lager i Göteborg. Med 19 egna butiker och ca 140 anställda i Sverige är vi idag den självklara partnern till både proffs och privatpersoner när det kommer till måleri.

Caparols framgång är starkt förknippat med motiverade, engagerade och kunniga medarbetare och du är hjärtligt välkommen att besöka den här sidan med jämna mellanrum för att se vilka tjänster vi har som kan passa dig.