Säljare till DACHSER Sweden AB, Göteborg

Säljare till DACHSER Sweden AB, Göteborg

Säljare / Sales Executive

Göteborg


Som ett familjeägt företag med ca. 30 000 anställda världen över fokuserar vi på tillväxt genom innovation. Med våra unika logistiktjänster, skräddarsydda branschlösningar och vår IT-baserade kontroll av leveranskedjor ses vi som en viktig drivkraft för hela branschen.

I den globala DACHSER-familjen lever du efter de värden som vår företagskultur står för. Detta inkluderar ett intresse för internationella affärer samt en lösnings- och resultatorienterad interaktion - såväl externt med kund som internt med dina kollegor.

I rollen som säljare ansvarar du för hela säljcykeln bland potentiella och befintliga kunder. Vi söker därför dig som drivs av att göra affärer, trivs med att arbeta i ett högt tempo och är med och bidrar till en entusiastisk arbetsmiljö.

"Ta chansen att bli en del av vårt fantastiska säljteam! Hos oss ges möjligheten till en personlig utveckling och en framgångsrik karriär inom transport och logistik."

- Daniel Jonsson, Försäljningschef

Din profil
  • Du har erfarenhet av uppsökande försäljning inom B2B
  • Du har branschkunskap inom logistik
  • Du har ett stort driv och är lösningsorienterad
  • Du inspireras av att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer
  • Du tycker om att arbeta och planera din vardag självständigt
  • Du letar efter en långsiktighet i din arbetsgivare
  • Du behärskar MS Office-paketet
  • Du talar och skriver svenska och engelska flytande
  • Du har B-körkort
Som person trivs du i en teamorienterad arbetsstruktur och har en positiv inställning till din omgivning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en grundlig introduktion till bolaget och branschen baserat på din tidigare erfarenhet. Inom koncernen erbjuds även internationella utbildningar för din personliga utveckling och karriär. I tjänsten ingår tjänstebil (förmånsbil), friskvårdsbidrag och självfallet alla relevanta säljhjälpmedel. Kollektivavtal finns via unionen.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Per Asplund på 031 - 704 51 92. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Läs mer på www.dachser.se

Sökord: försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, account manager, transport, logistik,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 14 apr 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!