Säljare till DACHSER Sweden AB, Göteborg

Säljare till DACHSER Sweden AB, Göteborg

Säljare

Göteborg


Som ett familjeägt företag med cirka 30 000 anställda världen över fokuserar vi på tillväxt genom innovation. Med våra unika logistiktjänster, skräddarsydda branschlösningar och den intelligenta IT-baserade kontrollen av leveranskedjorna ses vi som en viktig drivkraft för branschen över hela världen.

Som en del av den globala DACHSER-familjen, lever du efter de värden som vår företagskultur står för. Detta inkluderar ett intresse för internationella affärer samt en respektbaserad interaktion och gemensam uppskattning inom teamen. Din huvuduppgift blir att skapa affärsrelationer med potentiella kunder som värdesätter kvalitet men du kommer även att tilldelas befintliga kunder.

"Vi har en fantastisk utveckling i Sverige. Ett naturligt steg i Göteborg är att skapa en säljorganisation stor nog att erbjuda den lokala service och närvaro som våra befintliga kunder värdesätter samtidigt som vi frigör mer tid till nykundsbearbetning och en fortsatt expansion."

- Daniel Jonsson, Försäljningschef

Din profil
  • Vi ser gärna att du har hunnit skaffa dig säljerfarenhet
  • Du har kunskap och kompetens omkring logistik
  • Du letar efter en långsiktighet i din arbetsgivare, så att du tar dig tid för att lära känna företaget och dess kultur
  • Du har ett stort driv/energi, kreativitet och är lösningsorienterad
  • Du tycker väldigt mycket om kundmötet och att bygga långsiktiga relationer med kunder
  • Du tycker om att arbeta och planera din vardag självständigt
  • Du behärskar Office-paketet
Idag kan du vara verksam som trafikplanerare eller arbetar på en kundtjänst. Som person trivs du i en teamorienterad arbetsstruktur och har en positiv inställning till din omgivning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en mycket grundlig introduktion som även innebär internationella utbildningar. I tjänsten ingår tjänstebil, friskvårdsbidrag och självfallet alla relevanta säljhjälpmedel. Kollektivavtal (Unionen).

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Per Asplund på 031 - 704 51 92. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Läs mer på www.dachser.se

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 2 apr 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!