Cygni Väst utökar och söker utvecklare!

Cygni Väst utökar och söker utvecklare!

Cygnis vision är att vara den absolut bästa arbetsgivaren för en skicklig och ambitiös Systemutvecklare. Därför lägger Cygni stor vikt vid dig då du är det viktigaste de har. Som systemutvecklare gäller det att hela tiden ligga i framkant i den tekniska världen. Hos Cygni planerar du din kompetensutveckling tillsammans med duktiga kollegor och detta gör du givetvis inom din normala arbetstid.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Cygnis räkning en Backend-utvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Cygni.
Som anställd hos Cygni inkluderas du i deras förmånliga anställningserbjudande vilket bland annat omfattas av:
  • Fast lön
  • Individuell tjänstepension
  • Vinstdelning
  • Försäkringar
  • Förmånsbil/-cykel
  • Förmånlig friskvård
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Cygnis önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Ja, vem är du? Vad vill du göra? Vad brinner du för? Cygni arbetar fram det uppdrag som går i linje med din plan för framtiden. Om du inte har någon plan så hjälper Cygni dig med det.
Några vanliga buzzwords som vi ser i våra projekt just nu är open source (såklart), Java, C#, .NET core, Go, Git.

Vi söker dig som

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet efter dina studier från något tekniskt universitet. Sannolikt är du systemvetare eller ingenjör. Viktigast är dock att du är en relationsbyggande person som trivs i konsultrollen.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Ett konsultbolag kan antingen nischa sig inom en viss bransch eller inom ett visst teknikområde. Vi har valt det senare; oavsett bransch kan vi delta i utvecklingen av våra kunders digitala system. Många av våra kunder upplever också en fördel i att konsulterna har erfarenhet från andra branscher än den kunden själv verkar i.
På vår kundlista återfinns företag och organisationer inom ett flertal branscher såsom media, finans, telekom, spel och retail. De flesta är ledande i sin bransch men vi jobbar även med mindre företag och organisationer.
Idag finns vi i Stockholm, Göteborg, Linköping, Luleå, Malmö och Östersund. Dessutom har vi etablerat ett kontor i Amsterdam. Många av våra uppdrag utför vi på plats hos våra kunder men vi har också projekt på våra kontor och som helhetsåtaganden ute hos våra kunder. Våra kontor fungerar som naturliga samlingsplatser för konsultmöten, afterworks och andra aktiviteter.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.