Teamledare Kundservice, Win-back

Teamledare Kundservice, Win-back

Vill du vara med och bidra till ytterligare tillväxt i ett
Karriärföretag som växer i ett nytt europeiskt land varje år? Vill du vara stolt över att ha en kundservice som vunnit guld? Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären och som söker ett team som prioriterar både kundens upplevelse och försäljning.

Tjänsten
Vi söker nu en Teamledare till en av våra inhouse-avdelningar, här hanterar vi våra mest komplexa försäljningsutmaningar mot befintlig kund. Här ska du lyckas säkerställa en nöjd kund samtidigt som du på ett naturligt sätt kombinerar det med försäljning på hög nivå. I rollen som ledare kommer du proaktivt coacha och inspirera våra medarbetare till att nå uppsatta mål. Du jobbar aktivt för att skapa arbetsglädje och trivsel i ditt team samt i organisationen, för att skapa kundlojalitet. Du kommer sätta upp mål och riktlinjer, följa upp KPI:er samt kontinuerligt utveckla vår metodik och säljprocess. Tjänsten innebär dessutom personalansvar för ca 10 medarbetare.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du är en stark ledare, som är målorienterad och har stor social kompetens. Kanske jobbar du idag som ledare inom ett kundservicerelaterat arbete. Har du dessutom erfarenhet från Churn eller Retention ser vi det som meriterande. Vi letar efter en ledare som kan kombinera en härlig stämning med resultat och fokus på affärer. Du kommer samarbeta med ledare på andra avdelningar och det är viktigt att du har en förmåga att se till helheten.

Vad kan vi erbjuda?

Vill du också vara en del av ett starkt och engagerat team som har fantastiskt roligt på jobbet, med en stabil och trygg arbetsgivare? Ha en plats hos ett företag under tillväxt och utveckling med möjlighet att påverka, som ger dig stora möjligheter för din egen framtida utveckling?

Sector Alarm växer
stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. Vi erbjuder en stimulerande företagskultur med hög puls där framgång och positivitet präglar vår vardag. Vi satsar mycket på att ge alla medarbetare de rätta verktygen för att lyckas. Vi vet att våra medarbetare är vår framgångsfaktor och satsar därför mycket på vår personal, vi sätter medarbetaren i centrum. Våra värderingar - Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela vår verksamhet.

Ansökan
Urval sker löpande, så vänta inte med
att skicka in din ansökan. Vänligen ansök via länken nedan. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta oss.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Therese Selander
Telefon 070-915 74 01
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Sector Alarm AB
Hemsida http://www.sectoralarm.no/
Sista ansökningsdag 24 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem.

Vi har idag 385.000 privatkunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden för hemlarm och trygghet i bostäder. Sedan etableringen 1989 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Norden. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige och Irland.

Vårt långsiktiga mål är att bli det ledande företaget för hemlarm i Europa!