Säljande kundservicemedarbetare, Flyttavdelningen

Säljande kundservicemedarbetare, Flyttavdelningen

Är du en stjärna på kundservice och försäljning? Vill du utvecklas i ett karriärföretag?

Tjänsten

Vi söker nu en ny kollega till en av våra inhouse-avdelningar där vi jobbar med kundsupport och merförsäljning till befintlig kund och ny kund. På flyttavdelningen "Movers" hjälper du både privat- och företagskunder som vill flytta från sin bostad eller verksamhet. Kontakten med våra kunder sker via telefon och du arbetar i våra affärssystem samtidigt som du har stor kontakt med övriga avdelningar på företaget. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Lönen är fast med ett kompletterande provisions- och bonussystem - en bra insats skall löna sig, du bestämmer själv hur mycket.

Vem är du?

Vi söker en rolig kollega med glimten i ögat, gillar att kämpa och tycker om att slå rekord. Din personlighet är viktigt för oss och för att passa in i teamen är du pålitlig, har rätt attityd samt god simultankapacitet. För att trivas i rollen tycker du om att jobba mot ambitiösa mål, frihet under ansvar och i ett klimat med högt tempo. Har du dessutom erfarenhet från försäljning och kundsupport är det ett stort plus. Vi ser det som en självklarhet att du som söker är kundorienterad med en positiv attityd. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Vad kan vi erbjuda?

Vi vet att våra medarbetare är vår framgångsfaktor och satsar därför mycket på vår personal, vi sätter medarbetaren i centrum. Vi erbjuder bl.a företagshälsovård, friskvårdsbidrag, deltagande i olika lopp och lagtävlingar (Tough Viking, Varvstafetten, Vårruset, Midnattsloppet mm). Vi har också regelbundna afterwork-aktiviteter så som beachvolleyboll, bowling och quizkvällar. Våra värderingar - Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela vår verksamhet. Vill du också vara en del av ett starkt och engagerat team som har fantastiskt roligt på jobbet, med en stabil och trygg arbetsgivare? Ha en plats hos ett företag under tillväxt och utveckling med möjlighet att påverka, som ger dig stora möjligheter för din egen framtida utveckling?

Ansökan

Ansök med CV och personligt brev genom att följa länken. Alla ansökningar kommer att behandlas efter sista ansökningsdag. Har du några frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mikaela Annerstedt
Telefon 0733-757151
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Sector Alarm AB
Hemsida https://www.sectoralarm.com
Sista ansökningsdag 25 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm har idag 200 000 kunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden. Sedan etableringen 1995 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med 510 000 kunder och 1 700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Frankrike, Irland, Norge, Spanien och Sverige. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.