Nordic Account Manager

Nordic Account Manager

OM OSS
Detta är ett tillfälle utöver det vanliga, vi är ett företag som gör skillnad! Här får du varje dag en chans till att bidra till ett tryggare och säkrare samhälle. Om du har en stark vilja att bidra till vår fortsatta framgång, då är rollen som Nordic Account Manager hos oss något för dig!

Då allt fler blir medvetna om att avlyssning av mobiltelefoner idag är tekniskt möjligt, och i många fall en verklighet, väljer fler företag och myndigheter att skydda sin kommunikation på ett säkert sätt. Vår unika mjukvarulösning Cryptify call löser detta enkelt och smidigt för våra kunder i Sverige och Europa. Vi är ledande inom vår nisch och stoltheten sitter i väggarna på kontoret i Göteborg.

Om rollen
Som Nordic Account manager hos oss på Cryptify blir du en viktig del i vårt engagerade team där du rapporterar direkt VD. Då du ansvarar för den nordiska marknaden och vi uppskattar antal resdagar med övernattningar till ca 2 dagar i veckan där du själv planerar och strukturerar din tid. Dina kunder är främst kommuner, myndigheter samt privata bolag med högt behov av sekretess.

Om dig
Vi tror att du är en person som älskar friheten att vara på resande fot och förstår att affärer görs ute hos kunden. För att vara lyckosam i denna roll behöver du vara duktig skapa nya affärsmöjlighet och starka relationer.
  • Minst 5-10 års erfarenhet av B2B försäljning med inriktning mot mjukvaror eller närliggande områden
  • Du är förtroendeingivande och kan ”öppna dörrar”
  • God kommunikatör
  • Har god teknisk förståelse
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Har du det som krävs för att lyckas hos oss ser vi gärna din ansökan snarast!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Lars Poulsen. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att slå Lars en signal eller skicka ett text på 070-446 62 18 eller via mail: lars.poulsen@salesonly.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen

Cryptify är sedan 2019 ett helägt dotterbolag till Sdiptech AB. Sdiptech är en svensk teknikkoncern med inriktning mot infrastruktur som förvärvar och utvecklar bolag med fokus på att skapa mer hållbara, effektiva och säkra samhällen. Läs mer om Sdiptech AB

https://www.cryptify.com/
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (10 dagar kvar)