Projektledare Mekanik

Projektledare Mekanik

Dina arbetsuppgifter

Som Projektledare / Uppdragsledare hos Cross Design erbjuds du en ombytlig och ansvarsfull roll där du leder ett eller flera projekt parallellt, från förstudie till lansering. Rollen innebär nära samarbeta med produktägare, och ansvarstagande för att skapa en projektplan samt att säkerställa leverans inom tidsplan och budget. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Sammanställa cross-funktionella team
  • Samarbete med AfterMarket och Inköp och mottagande av projekt
  • Felsökning och analys, samt identifiera kärnproblem
  • Utveckla detaljerade projektplaner och uppföljning av framsteg
  • Framtagande av långsiktiga lösningar
  • Utveckla den valda lösningen med 3D mjukvaruprogram
Din profil

Vi söker dig som i grunden är högskole- / civilingenjör inom Maskinteknik eller närliggande. Därefter ser vi att du har några års erfarenhet av ledande roller, gärna inom produktkvalitet. Det är även viktigt att du har en stark förståelse för konstruktion, och extra meriterande om du har tidigare erfarenhet av Creo eller liknande 3D-ritningsprogram. Vidare är erfarenhet inom fordon och motorutveckling väsentligt för tjänsten, då flera av Cross Designs kunder är i det segmentet.

Urval i denna rekrytering sker löpande, så passa på att söka redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 dec 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cross Design är en ingenjörsbyrå med fokus på mekanisk konstruktion och projektledning. Vi skapar långsiktiga relationer med våra kunder genom konsult på plats och projektåtaganden. Kärnområden? Interiör fordon, motorutveckling, klimatsystem och eftermarknad.