Nyexad Systemvetare eller Dataekonom med SQL-kunskaper till Creditsafe!

Nyexad Systemvetare eller Dataekonom med SQL-kunskaper till Creditsafe!

Tar du examen till sommaren och letar efter ditt första jobb inom data och analys? Vill du arbeta på ett framåtlutat bolag i ett team med engagerade och hjälpsamma kollegor? Då är denna roll på spännande Creditsafe rätt för dig! Skicka in din ansökan idag, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN:
Du kommer att ingå i Data Content and Quality-teamet där du ansvarar för all hantering av datarelaterade kundärenden. I rollen kommer du dagligen att besvara frågor från vår supportavdelning, utreda eventuella felaktigheter, skriva krav för eventuell åtgärd samt testa och signa av innan produktionssättning. Du kommer arbeta i nära samarbete med databasansvariga, seniora databasutvecklare, utredare samt Creditsafes supportteam.

I rollen ingår även:
  • Att medverka till att vi uppfyller lagkraven för vår kreditupplysningsverksamhet gällande utredning samt rättning av kreditupplysningsdata.
  • Att arbeta löpande med att den data som Data Content and Quality-teamet ansvarar för håller hög kvalitet både vad gäller korrekthet och effektivitet.
  • Vid behov delta eller vara rådgivande i datarelaterade projekt som åligger Data Content and Quality-teamet.
  • Att ta fram enklare statistik och analyser för marknad-, produkt- eller kundspecifika ändamål.
VI SÖKER DIG SOM:
Till sommaren tar examen från en relevant eftergymnasial utbildning, till exempel dataekonom eller systemvetenskap. Då en stor del av arbetet innebär analyser och informationsinhämtning från databaser är det ett krav att du har god förståelse för SQL och hur en databas är uppbyggd. Då rollen även innefattar kundkontakt via telefon och mail ser vi gärna att du har serviceerfarenhet.

Det är meriterande om du har kunskaper kring GDPR och kreditupplysningslagen!

Rollen kräver mycket goda kunskaper i svenska och engelska, kunskaper i de övriga skandinaviska språken är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen tror vi att du är en noggrann, analytisk och nyfiken person som drivs av att hitta egna lösningar.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Friday och du kommer anställas direkt hos Creditsafe.

OM KUNDFÖRETAGET:
Creditsafe är världens mest använda kreditupplysningsföretag. De erbjuder ett komplett utbud av tjänster så att stora som små företag kan göra tryggare affärer. Deras resa började 1997 och de har idag 23 kontor i Europa, USA och Asien med över 110 000 nöjda kunder. Creditsafe har också genom sin långa resa förändrat sättet kredit- och affärsinformation används på. Detta genom att göra information mer tillgänglig, men även genom deras unika affärsmodell. De tror på enkelheten och erbjuder deras kunder lösningar där all information ingår, till fast pris. Läs mer om Creditsafe på: https://www.creditsafe.com/se/.

ÖVRIG INFORMATION:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg, Gårda
  • Start: Juni eller augusti/september
  • Rekryteringsansvarig: Pontus Somi
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juni 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?