Servicetekniker / Mekaniker

Servicetekniker / Mekaniker

Är du en driven lagspelare som gillar att arbeta med frihet under ansvar? Då kan rollen som servicetekniker/mekaniker till Cramos depå i Storås vara något för dig! Cramo är ett ständigt växande företag som erbjuder dig utvecklingsmöjligheter och en härlig arbetsplats med god sammanhållning i fokus.

Rollen
I rollen som servicetekniker/mekaniker kommer du till största del att arbeta i vår verkstad på depån samt i enstaka fall ute hos kund i fält. Vi erbjuder ett varierat arbete som du utför såväl självständigt som i grupp. De maskingrupper du kommer att arbeta med är främst anläggningsmaskiner och liftar men även i vissa fall truckar och hissar.

Du kommer att utföra större reparationer samt göra bedömningar om mer omfattande åtgärder krävs och i dina arbetsuppgifter ingår även returkontroll och iordningställande inför uthyrning av dessa maskingrupper. Rapportering sker direkt till verkstadschefen.
I dina arbetsuppgifter ingår även hantering av fakturor, kontering och dokumentation av reparationskostnader samt beställning av reservdelar och kontakt med leverantörer. Ditt arbetsområde kommer att vara Göteborg med omnejd.

Din profil
Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som ständigt vill lära sig nya saker - människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själv i en ständig föränderlig miljö.

Vi ser gärna att du som söker har en fordonsteknisk gymnasieutbildning eller liknande som grund. Yrkeserfarenhet från arbete med förbränningsmotorer, mekanik, fordonsel och hydraulik är meriterande, liksom god datorvana. B-körkort är ett krav och har du dessutom truckkort och BE-behörighet är även det meriterande.

För att trivas i rollen som servicetekniker/mekaniker är du serviceinriktad, ansvarstagande och lösningsorienterad. Du uppskattar självständigt arbete såväl som samarbete med andra och kan på ett lyhört och tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor.


Vi erbjuder dig

Vi på Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjlighet till kompetensutveckling där erfarenhetsutbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor och en stark gemenskap.


Ansökan

Vill du bli en del av vår verksamhet? Ansök redan idag, dock senast den 22 mars. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor och funderingar om tjänsten, kontakta verkstadschef Håkan Karlsson på tel. 070-378 71 13.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Mekaniker, liftmekaniker, anläggningsmekaniker, fordonsmekaniker, servicetekniker

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.cramo.se/sv
Sista ansökningsdag 22 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.