Servicetekniker Backaplan

Servicetekniker Backaplan

Till vår växande depå på Backaplan söker vi nu en driven servicetekniker. Du blir en del av en sammansvetsad grupp och kommer ha ett nära samarbete med övriga medarbetare och aktivt delta i driften och skötseln av depån.

Din nya roll

Ditt arbete som Servicetekniker innebär i huvudsak service och underhåll av byggmaskiner. Du kommer att göra enklare felsökningar, rengöring och ibland vissa enklare reparationer. Arbetet går ut på att se till att våra kunder i alla lägen får en bra dag på jobbet med fungerande maskiner och god service från våra depåer. Du blir också delaktig i utvecklingen av vår verksamhet och kommer ha en daglig kontakt med våra kunder. Varierande arbetstider kan förekomma.

Vem är du?

För att trivas i rollen som Servicetekniker är du driven och har en vilja att lära dig, är en ansvarstagande, lösningsorienterad och trygg person. Du är öppen, händig och orädd att ta i när det behövs och gillar när det är ett högt tempo.

Du behöver inte ha kunskap om maskiner men en stark vilja och nyfikenhet att lära dig. Du har fullgjord gymnasieutbildning och god datorvana, B-Körkort är ett krav.

Du delar självklart våra värdeord, Trovärdighet, Utvecklingsvilja och Engagemang.

Vad erbjuder vi dig?

Vi på Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor och en stark gemenskap.

Ansökan

Vill du bli en av oss? Välkommen att registrera din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 2018-09-30, urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta depåchef Christian Dimitrossopoulos via mail: christian.dimitrossopoulus@cramo.com
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.