Innesäljare

Innesäljare

Till Backaplan, en av Cramos största depåer, söker vi nu en innesäljare med hög servicekänsla! Du blir en del av en sammansvetsad grupp och kommer ha ett nära samarbete med andra innesäljare, depåchef och säljare på fält. Du kommer aktivt delta i utvecklingen av depån. Du kommer att hyra ut byggmaskiner och till viss del även liftar och anläggningsmaskiner.

Som Innesäljare ansvarar du för försäljning och maskinuthyrning i butik, per telefon samt i vissa fall ute hos kund. Du kommer att ge råd, service, information och instruktioner till våra kunder i butik eller på fält. I arbetsuppgifterna ingår också att följa upp pågående uthyrningar och ta emot beställningar. En viss del av ditt arbete består av administrativa göromål.

Din bakgrund

Vi söker efter dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som ständigt vill lära sig nya saker - människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö.

Tidigare erfarenhet inom byggbranschen eller försäljning är meriterande men inget krav. Vi söker dig som har hög serviceanda samt god stresstålighet och förmågan att kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Du skall vara trygg med sälj och kundbemötande, uppskatta självständigt arbete såväl som samarbete med andra.

Du är en ansvarstagande, lösningsorienterad driven person med viljan att utvecklas. Du har god datorvana. Vi ser att du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare är B-körkort ett krav.

Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Ansökan

Vill du bli en av oss? Välkommen att registrera din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 2019-01-28, urval och intervjuer kan komma ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att depåchef Christian Dimitrossopoulus på tfn: 031-200 300.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning, Butik, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan (7 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.