Bodmontör - Landvetter

Bodmontör - Landvetter

Om tjänsten

Vi söker nu en bodmontör med passion för kvalité och service till vår Byggetableringscentra i Landvetter. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

Som bodmontör kommer du att arbeta med montage, demontage och service av bodar. Arbetet sker i huvudsak på plats ute hos våra kunder, men vissa arbetsmoment görs på vår depå i Landvetter. Ditt geografiska arbetsområde kommer i första hand att vara Stor Göteborg. Om du trivs med ett varierande och självständigt arbete kan detta vara jobbet för dig!

Om dig

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker. Som person är du serviceinriktad, noggrann, självgående och ansvarsfull. Det är viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra då du är Cramos ansikte gentemot våra kunder.

* Vi ser gärna att du har genomgått gymnasieutbildning eller

motsvarande med inriktning bygg, el eller anläggning
  • God datorvana och B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • Tekniskt intresse
Det är meriterande om du har:
  • Truckkort
  • Kunskaper inom VVS
Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna).

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att vara en

arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden

och sökanden med annan etnisk bakgrund.
Mer info
Kontaktperson Jörgen Christensen
Email Mejla Jörgen Christensen
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.