Projektör inom infrastruktur

Projektör inom infrastruktur

Om rollen

Inom vår avdelning Järnväg och Projektledning söker vi nu medarbetare som drivs av ett roligt och utmanade arbete. Vi är idag involverade i många intressanta projekt, så som Höghastighetsbanan Ostlänken, Karlstad C/Välsviken, Floda/Lerum, Intercity och Fornebubanan i Oslo, samt järnvägstunnel Fehmarn mellan Danmark och Tyskland.

Som spår- och markprojektör hos oss erbjuder vi omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, med en möjlighet att få arbeta i både små och stora uppdrag i alla skeden. Du kommer att jobba i allt från stora komplexa uppdrag till mindre infrastrukturprojekt, med såväl statliga som privata beställare. Vår kompetens och bredd inom företaget gör att vi kan erbjuda våra kunder såväl specialisttjänster som totalåtaganden, vilket medför stimulerande och varierande arbetsuppgifter för våra medarbetare. Det här är en möjlighet för dig som vill växa och utvecklas i en spännande bransch och en internationell miljö.

I denna rollen kommer du att bli anställd som konsult på Studentwork med stora möjligheter till en direktanställning hos Cowi efter 6 månader.

Din profil

Vi tror att du som söker är färdigutbildad civil-/högskoleingenjör alternativ har studerat annan relevant utbildning. Vi söker dig som har erfarenhet av projekteringsarbete och har goda kunskaper inom CAD samt har erfarenhet av att arbeta i Bentley Power RailTrack eller liknande program. Du som söker har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på engelska och svenska. För att lyckas möta deadlines är det viktigt att du har en god förmåga att strukturera, prioritera samt fatta beslut i ditt arbete. Då arbetet med våra projekt alltid involverar andra kompetenta kollegor är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och har ett relationsskapande förhållningssätt gentemot kollegor och kunder. Som person tror vi att du är nyfiken, lyhörd och öppen för att dela med dig av dina kunskaper och kompetens till kollegor.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

COWI är ett ledande konsultföretag som skapar mervärde för kunder och samhället i stort genom vår helhetssyn - vi kallar det 360-graderslösningar. Vi har kompetens i världsklass när det gäller teknik, ekonomi och miljövetenskap och hanterar utmaningar från många olika angreppspunkter. Vi skapar fungerande helhetslösningar för våra kunder och bidrar på så sätt till hållbara, fungerande samhällen världen över.
Med över 85 års branscherfarenhet är COWI ledande inom sitt område. Det är tack vare våra över 6 600 medarbetare, som är ledande på sina områden. Tillsammans med våra kunder skapar vi sammanhängande lösningar till framtidens hållbara samhällen.

Är du en erfaren spår- och markprojektör som känner att det är dags för nästa utmaning i din karriär? Då kan det vara dig vi letar efter! Ta chansen att komma in i ett internationellt företag med stora möjligheter till både personlig och karriärutveckling.