Säljare till Wella Göteborg/Bohuslän

Säljare till Wella Göteborg/Bohuslän

DIN ROLL

Som säljare på Wella bearbetar du befintliga och nya frisörsalonger inom distrikt norra Göteborg. Du ansvarar för försäljningen av färger och hårvårdsprodukter från Wella Professionals, Sebastian Professional, System Professional, Nioxin och Sassoon Professional.

Dina arbetsuppgifter:
 • Med stöd av Wellas affärsmetodik och med din fallenhet för affärer hjälper du dina kunder i distrikt norra Göteborg och omnejd att utveckla businessen inom hårvård.
 • Sälja lanseringar och kampanjer och informera om ordinarie proffsprodukter från våra varumärken Wella, Sebastian, System Professional, Nioxin och Sassoon.
 • Arbeta grundligt i ett sofistikerat orderhanteringssystem som ger dig värdefull information om dina aktiviteter och kundkontakter.
 • Du utgår hemifrån.
 • Vi erbjuder en fast grundlön och provision samt tjänstebil.


VEM ÄR DU?
 • Du har studerat efter gymnasiet och du är ambitiös. Förmodligen har du arbetat några år med någon form av försäljning eller service och du har förmågan att skapa en snabb och nära relation med kunder.
 • Du är orädd, snabbfotad, driven, resultat- och tävlingsinriktad.
 • Varje kundbesök ser du som en potentiell affärsmöjlighet och med ditt engagemang, goda servicekänsla och "näsa" för affärer skapar du ett långsiktigt förtroende hos kunderna.
 • Arbetet är mötesintensivt och därför krävs det att du är strukturerad, självgående och lösningsorienterad.
 • Goda kunskaper i engelska och MS Office är ett krav.
 • Lämplig bostadsort är Göteborg /Uddevalla/Trollhättan.


VAD VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder dig att få möjlighet att göra karriär på ett innovativt och framgångsrikt företag. Wella är marknadsledande på färger/hårvårdsprodukter och alltid ligger i sin framkant vad gäller mode och trender. Du blir en viktig medspelare i vårt framgångsrika säljteam.

Är du den vi söker? Skicka då in din ansökan via länken på en gång då urval sker löpande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.coty.com/join-us
Sista ansökningsdag 6 dec (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM COTY

Coty har sedan starten i Paris 1904 vuxit och är idag globalt sett världsledande inom området skönhet och kroppsvård. Cotys produkter säljs idag i 130 länder runt världen och är välkända på marknaden. Bland produkterna kan du hitta märken som bland andra Wella, Calvin Klein, Hugo Boss, OPI, Chloé, Ghd, Max Factor och Marc Jacobs. På Coty arbetar idag ca 20 000 varav ca 230 medarbetare i Danmark, Finland, Norge och Sverige. Den nordiska verksamheten startades hösten 2016 och växer för var dag.

Vår kontinuerliga innovation, grundad av vårt stolta arv och utmanande ande, innebär att vi inte låter skönhet stå still.